בחירות 2013

בעקבות מינוי כחלון: מתקפה על ביבי

ראש הממשלה סופג אש משלוש מפלגות בו זמנית, לאחר שהודיע על מינוי משה כחלון ליו"ר מועצת מינהל מקרקעי ישראל. העבודה הגישה עתירה לועדת הבחירות המרכזית, אריה דרעי כינה זאת "מהלך נואש" ולבני התבטאה: "זה סופרטנקר שנועד לכבות את השריפה של הסקרים שנתניהו רואה" (חדשות)

|
15
| כיכר השבת |
כחלון ונתניהו, אתמול (צילומים: פלאש 90)

ש"ס, מפלגת העבודה והתנועה זועמות על מינויו של השר לשעבר, משה כחלון, ליו"ר מועצת מינהל מקרקעי ישראל, ערב הבחירות.

הבוקר עתרה מפלגת העבודה לוועדת הבחירות המרכזית נגד המינוי. עו"ד עמיחי וינברגר, היועץ המשפטי של המפלגה, פנה בדחיפות אל יו"ר ועדת הבחירות, שופט בית המשפט העליון אליקים רובינשטיין, אל מבקר המדינה, יוסף שפירא, ואל היועץ המשפטי לממשלה, יהודה וינשטיין, בדרישה כי יבטלו את המינוי.

מיד לאחר שיצא לדרך, המהלך של נתניהו נבלם חלקית לאחר שיו"ר ועדת הבחירות אסר לשדר את מסיבת העיתונאים המשותפת שלו ושל כחלון, אולם במפלגות המתחרות חוששים כי המינוי המפתיע ישיב לראש הממשלה קולות אבודים.

אתמול תקף אריה דרעי את המהלך ואמר כי "מנהיגי הליכוד ביתנו, בנימין נתניהו ואיווט ליברמן, עסוקים כל העת בחלוקת תיקים. עבור אזרחי ישראל ותנועת שס הבחירות אינן על תפקידים אלא על דרך, כשעל הפרק עומדות שאלות הרות גורל, כמו מי ישמור על הזהות היהודית, ומי ידאג לשכבות החלשות".

דרעי הוסיף: "שס מסרבת לקחת חלק בקמפיין התיקים של נתניהו. מוזר מאד שמפלגת שלטון שמתיימרת להנהיג את המדינה אין לה, לא מצע מדיני, לא מצע כלכלי ולא מצע חברתי, קמפיין התיקים לא יסתיר את האמת הכואבת: 1.8 מיליון אזרחים עניים שעבורם הבחירות הן שאלה של חיים ולא של ספינים, ובקיצור, מהלך נואש של הרגע האחרון".

גם בתנועה של ציפי לבני הגיבו בחריפות למינוי כחלון. "הגיע הזמן שאנשים יבינו שהבחירות לא הוכרעו. איך אני יודעת? לפי זה ששמעתי שנתניהו מכין מסיבת עיתונאים. חשבתי לעצמי שאולי יש איזו בשורה, אולי נתניהו החליט ליזום משא-ומתן מדיני או לסתום את הבור בתקציב שנוצר מאלו שמצליחים לסחוט אותו כל הזמן, אולי הוא יעביר חוק שיוויון בנטל סוף סוף? אבל לא - במקום זאת שמענו על הסופרטנקר שנועד לכבות את השריפה של הסקרים שהוא רואה בכל יום", אמרה יו"ר התנועה, ציפי לבני.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

15 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
הדבר היחיד שאטיאס עשה כשר התקשורת , היה רדיפת ערוצי הקודש עד שבא כחלון אחריו והוריד מחירי הסלולר לרצפה !! אולי כחלון שוב יינקה אחרי אטיאס וירד מחירי הדירות !!!
חרדי שפוי וחרד
קודמיו
אלי
7
אחרי שאטיאס מנע קבלת דו"ח טרכטנברג, הקורא למנוע העדפת מי שאיננו עובד על בוגרי צבא עובדים,החליט ביבי לקחת המושכות לידים, ומי מתאים יותר מכחלון שכבר ניקה סירחון אחד של אטיאס בתקשורת.
דן סגל
לפחות אם אתה אומר משהו טוב תספר לכולם מה כחלון עשה ברווחה הוסיף עוד עניים ולא טיפל בהם ומי מנע את הרפורמה בדיור ? מר נתניהו האביר שלך בוא נאמר את האמת בלי שקרים עזוב תעמולת בחירות
אבי
6
הוא תותח ועושה את העבודה כמו שצריך, זה שיש את ביבי ושטייניץ שלא מפסיקים להגביל אותו ולא נותנים לו אישור להוציא קרקעות בזול, אז אולי תבואו אליהם באשמה. הוא עושה מעל ומעבר,
שירה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות