כיכר השבת
בחירות 2013

הרב אמנון יצחק: נקבל 18 מנדטים

הרב אמנון יצחק, הקים את מפלגת 'כח להשפיע' לקראת הבחירות הקרובות לכנסת ה-19 וחוזה כי המפלגה תקבל 18 מנדטים. בשיעור שמסר בסוף השבוע, סיפר כי מרן הגראי"ל שטיינמן אמר לו ש"אם יש כח, מצווה להציל", והסביר לקהל מדוע "התשקורת", כלשונו, לא סוקרת את המפלגה (פוליטי)

|
248
| כיכר השבת |
הרב אמנון יצחק (צילום: פלאש 90)

הרב אמנון יצחק חוזה כי מפלגתו 'כח להשפיע' שרצה בבחירות הקרובות לכנסת ה-19, תקבל 18 מנדטים.

בשיעור שמסר בסוף השבוע האחרון בראש העין, התייחס הרב אמנון למפלגה החדשה שהקים, הסביר מדוע "התשקורת" לא מתייחסת אליו בסקרים, וכמה מנדטים יהיה למפלגה: "שמונה עשר בעז"ה".

בתחילת השיעור התייחס הרב לחשיפת 'כיכר השבת' כי מרן ראש הישיבה הגראי"ל שטיינמן נתן את תמיכתו במפלגה, ואמר: "מטרתה של 'כח להשפיע' הוא להציל, וכך אמר הרב שטיינמן, 'אם יש כח, מצווה להציל', ונפלה כאן נבואה בפיו כשאמר 'אם יש כח..' ושם המפלגה 'כח להשפיע'".

באשר למספר המנדטים שלדעת הרב תקבל המפלגה אמר הרב: "בעז"ה יתברך אנחנו הולכים להביא מהפך, אני אומר לכם שעשינו סקר מינימאלי, לפני שהצענו את המפלגה בכלל, התוצאות היו 6-7 מנדטים, לפני שאני מכריז ולפני שהצעתי בכלל, אנחנו נעבור שתי ספרות ואני מקווה להגיע ל-18 מנדטים בעזרת-השם".

בהמשך השיעור תקף הרב את "התשקורת" שלא סוקרים את המפלגה שלו ואמר: "יש סקרים, הרי אתם כל יום עושים סקרים לכל מפלגה, למה אתם לא שאלים כמה יש ל'כח להשפיע'? אלא אתם יודעים ולא מפרסמים, ככה עשו ל'גימלאים' כל הזמן אמרו שהגימלאים לא עוברים את אחוז החסימה, בשבוע האחרון אמרו שהם עוברים באחד, ובכמה הם סיימו תוך שבוע? ב-8 מנדטים, ניסו להעלים אותם מתחת לשטיח ולא הלך".

"ינסו להעלים אותנו, יגידו שקרים, יצאו עלי, אני יודע, גם דתיים יצאו, כי כולם פוחדים.. אצלי זה קהל ברזל, זה אנשים שנהנו ממני, אנשים שקבלו עולם הבא בזכותי, אנשים שחייבים את החיים שלהם לארגון שופר", הוסיף הרב אמנון יצחק.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

248 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

113
אני חילוני וכול משפחתי הולכים לתת את הקול לרב אמנון יצחק כולל כול הדודים הגיסים וכול החברים החילונים שלי והמון המון מכרים כי הוא היחיד שיכול לשנות לטובת העם ולדאוג לאינטרסים של העם מה לעשות זאת עובדה יש לו מח עצום הוא איש אמת ויש לו פתרון לכול דבר ויש לו רצון לעזור לעם ויש לו יכולות שאין לאחרים זו
כפיר
112
הגיע הזמן שמ נ ה י ג שהולך עם האמת של עם ישראל יביא לצדק חברתי. יישר כח.
אסנת
111
הודעת עם שלם: " ש"ס חזקה תעודד ותגביר את העוני, תשאיר את החלשים חלשים ואת הדפוקים דפוקים, כדי שגם במערכת הבחירות הבאה היא תוכל לבקש מהם להצביע לה. ש"ס זה אלה שיש להם בזכות אלה שאין להם. אסור שש"ס תהיה לשון המאזניים בממשלה הבאה. ש"ס חזקה = חברה חלשה ש"ס חזקה תנציח את העוני – במניעת לימודי ליבה, במל
דה רעי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות