ברקע גל המעצרים של מספר עריקים בתקופה האחרונה, קיימו קבוצה של קיצונים היום (רביעי) בשעות אחר הצהרים הפגנה בכביש 4, ליד הכניסה לבני ברק.
המפגינים החלו בקריאות נאצה לעבר שוטרים תוך חסימת הכביש וחסימת כלי רכב. קצין משטרה שהיה במקום הכריז על הפגנה כבלתי חוקית, וביקש מהמפגינים לעלות על הכביש בטרם ישתמשו באמצעים לפיזור הפגנות.
מפגינים קראו לשוטרים "נאצים" וקריאות גנאי נוספות, והחלו להתעמת עם שוטרים. במקביל השוטרים פועלים לפינוי התנועה במקום לדרכים חילופיות. כך מסרה המשטרה.
בעקבות ההפגנה, כביש 4 נחסם לתנועה ממחלף אלוף שדה לכיוון צפון - התנועה מופנת לכביש 471. כביש 4 מאם המושבת לכיוון דרום התנועה מופנית לפתח-תקווה. שוטרי משטרת התנועה הארצית נמצאים במקום ומבצעים הכוונת תנועה.
"אנו ממליצים לציבור לנסוע בדרכים חלופיות ולהתעדכן כל העת", נמסר מהמשטרה. "משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק, יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור".