בעלי צרכים מיוחדים

חשד להתעללות: מה קרה לילדים בעלי הצרכים המיוחדים?

משטרת ישראל עצרה זוג הורים מנהריה, בחשד לאלימות קשה והזנחה וממושכת כלפי ילדיהם בני ה-10 וה-12 בעלי צרכים מיוחדים. מעצרם הוארך בבית המשפט (בארץ)

| כיכר השבת |
אילוסטרציה (צילום: Chaim Goldberg/Flash90)

זוג הורים נעצרו על ידי שוטרי מחוז חוץ מתחנת נהריה במשטרת ישראל, בחשד לאלימות קשה והזנחה וממושכת כלפי ילדיהם בני ה-10 וה-12 בעלי צרכים מיוחדים. כך הודיעה היום (שלישי) המשטרה. בנוסף נחקר חשד לפגיעות חמורות בילדה.

ההורים תושבי נהריה בשנות ה-40 נעצרו לחקירה שבסיומה נכלאו ומעצרם הוארך. על פי החשד המיוחס להם, מדובר על אלימות מתמשכת מצד ההורים, איומים, חניקות והזנחה פיזית חמורה וכן חשד לפגיעות של האב בביתו.

כאמור ההורים נעצרו לחקירה בתחנת נהריה ובסיומה נכלאו. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה נעתר בית המשפט לבקשת המשטרה והאריך את מעצרם של החשודים במספר ימים.

"משטרת ישראל ממשיכה לפעול בשיתוף פעולה עם גורמי הרווחה, במטרה להבטיח את שלומם של הילדים ולחקור את נסיבות האירוע עד תום", נמסר מהמשטרה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות