

חברת כנסת בחקירה: לאחר שזומנה בפעם השנייה לחקירה במשטרה, ח"כ חנין זועבי שוב לא התייצבה הבוקר (ראשון) לחקירה בחשד להסתה והעלבת עובד ציבור.
זועבי הסבירה את הסיבה לפיה היא סרבה להגיע לחקירת המשטרה ואמרה כי "מכוח החסינות מגיע לי ייעוץ משפטי שעדיין לא קיבלתי". לדבריה, ישנה אפליה במשטרה מאחר והיא הגישה תלונה נגד שר החוץ אביגדור ליברמן ויהודי נוסף שקרא לפגוע בה אך הם לא זומנו לחקירה.
מארגון עדאלה שמייצג את זועבי, נמסר: "טרם התייצבותה בפני רשויות החקירה, אנו פונים בבקשה לקבל את התשתית העובדתית המינימלית לעניין האירועים והחשדות עליהן תתבסס החקירה, וכן לקבל מידע אודות הטיפול של המשטרה בתלונות שהגישה זועבי".
ההחלטה על פתיחה בחקירה פלילית נגד ח"כ זועבי התקבלה לאחר שהיועץ המשפטי לממשלה יהודה וינשטיין אישר פתיחת חקירה פלילית נגדה, זאת לאחר ששוטר התלונן כי הח"כית הערבייה קראה קריאות גנאי לעברו.
על פי תלונתו של השוטר, מתחנת המשטרה בנצרת, לאחר שסיים לטעון בבית משפט השלום בעיר בדיון בנוגע לחשודים בהפרות סדר, החלה חברת הכנסת זועבי לקרוא לעברו ולעבר קצין נוסף שהיה עמו קריאות גנאי קשות, בהם העלבת עובד ציבור והסתה לאלימות.