מרגש: בן ראשון לאחר 16 שנה

אחרי 16 שנות נישואין, בני הזוג משה ומיכל סעדה מיבנאל זכו לחבוק בן ראשון לאחר מסכת ייסורים קשה אותה עברו השניים, זאת לדבריהם אודות לגזירת מוהרא"ש (אנשים)

|
18
| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

מרגש: אחרי 16 שנות נישואין, בני הזוג משה ומיכל סעדה זכו אתמול (רביעי) לחבוק בן ראשון לאחר מסכת ייסורים קשה אותה עברו השניים בדרך אל האושר. בשעות הלילה המוקדמות הגיעו השניים אל בית החולים רמב"ם בחיפה, ולאחר שעות אחדות זכו הם לבנם הראשון.

שנות הנישואין של בני הזוג עברו בין ייאוש לתקווה, בין אושר לצער. השניים עברו בין רב אחד למשנהו לתושייה וברכה. בין רופאים שונים מהבכירים לזוטרים, ובחודש אדר אשתקד יצאו הם מלאי תקווה כאשר ניגשו הם אל הרב אליעזר שלמה שיק, המכונה המוהרא"ש. בסיומה של אותה פגישה הבטיח להם הרב כי בתוך שנה יזכו הם לבן זכר כפי שאכן קרה.

אבי הבן, משה סעדיה נשמע מרוגש במיוחד בשיחה עם "כיכר השבת": "בזכות הצדיק אליו אנחנו מקורבים 16 שנה שהבטיח לנו מזה שנים שיהיה לנו ילד. הציפייה הייתה ארוכה אבל שווה. ברוך השם זכינו לבן זכר בריא ושלם כמו גם זה שאשתי ברוך השם בריאה. בחודש אדר שעבר גזר הצדיק שיהיה לנו בן זכר בתוך שנה ואכן זה מה שקרה".

בהתייחסו לשנות הסבל אמר האב הטרי: "ודאי שזה לא פשוט להיות חסוך פנים כשאתה נמצא בסביבה של אנשים דתיים שכל שנה נולד להם ילד ומתרבים ברוך השם ולראות את כל החברים שיש להם ילדים כבר ואף חלקם מחתנים ילדים, זה קשה. ההמתנה קשה אבל עם אמונה והחיזוקים של הרב שנתן לנו תקווה, זה מה שנתן לנו את הכוח לעמוד עד עכשיו".

מאז אתמול, הטלפון בביתם של משפחת סעדיה ביבנאל לא מפסיק לצלצל מהטלפונים של חברים ומכרים נרגשים מרחבי הארץ.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

18 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
הצדיק היחיד שמאחד בין ספרדים לאשכנזים , מחנך את תלמידיו להיות חסידים ולמדנים וגומלי חסדים מנהיג אמיתי לדור שלנו תיכנסו לאתר ברסלב סיטי ותראו מי זה הרב שיק
דן
8
אני אישית מכיר את המשפחה ואני הייתי בחדרו של כ''ק מוהרא''ש בזמן שהוא הבטיח להם וזה היה לשונו ''אין לכם מה לפחד ולדאוג עוד יהיה לכם בן זכר'' אשרינו שזכינו להתקרב לרבינו של הדור הזה.
אליעזר שלמה
7
איך אני יכולה להכניס פרסומת לרב שלי? כמה זה עולה? או שרק לאדמו"ר ממישקולץ יש תקציב. מענין שהמפרסמים דואגים שגם יהיו מגיבים חיוביים
ברכה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות