צפו: פקחי בני-ברק פשטו על איצקוביץ

ערב החג בעיר התורה: פקחיו של נתי נחום הגיעו למתחם השטיבלים באיצקוביץ והחרימו סחורה בשווי אלפי שקלים. "מפריע להולכי רגל" (פסח)

|
20
| כיכר השבת |

פקחי עיריית בני ברק בראשותו של מר נתי נחום, החרימו בשעות הערב אתמול סחורה גדולה סמוך למתחם השטיבלים איצקוביץ בעיר.

הפקחים החרימו עשרות כריות, מפות שולחן ומוצרים נוספים לשולחן בליל הסדר שהוצגו למכירה בכניסה לבית הכנסת.

נתי נחום אמר לכיכר השבת: "כל רוכל שיגיע וימכור סחורה במדרכה, סחורתו תוחרם מיד. הדבר מפריע להולכי רגל".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

20 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
ממש הפלא ופלא.. - לכו תראו את החנות של הבגדים (בזאר לב העיר)(פינת הזול) שמוצאים סחורות וזבל על הרחוב על הבתים מפריעים ומתפראים (ע' - טעיתי)ואין כל דו"ח כי זו עירייה של מאכרים - הכל מכור מראש..... אין מה לעשות תאכלו את הקש.
אבוטבול
15
הגיע הזמן להרגיע את הברנש שתופס את העיר באוזניים ועושה בה ככל העולה על רוחו!! אני בעד סדר אבל אני גם בעד שהעיר תתפתח כלכלית ושסוחרים לא יפחדו להגיע ולסחור בה!! וזה מה שקורה תחת משטר האימתני של מר נחום
תושב
14
בעלי החנויות מחקים זמ רב שיכלו להתפרנס פתאום מגיע חפר מוריד מחיר ופוגע בכולם
דיויד
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות