כיכר השבת

רה"מ הפלסטיני נתפס "טס" בכביש

שוטרי מחוז ש"י ניהלו מרדף אחר מכונית ובה שלושה נוסעים, ובהם ראש הממשלה הפלסטיני לשעבר אבו עלא, וזאת לאחר שנתפסו נוסעים במהירות מופרזת. הם זומנו לחקירה (חדשות)

|
1
| כיכר השבת |
אבו עלא (צילום: ירון ברנר - ynet)

מרדף משטרתי לא שגרתי בשטחים: שוטרי מחוז ש"י פתחו הערב (מוצ"ש) במרדף אחר מכונית מרצדס שחורה שנתפסה על ידי מכמונת מהירות כשהיא נוסעת במהירות של 145 קילומטרים לשעה, זאת בעוד בכביש בו נסעה - המהירות המותרת עומדת על 80 קמ"ש.

נהג המכונית, לא נענה לבקשת המשטרה לעצור, והכוח המשטרתי נאלץ לבצע חסימה של הכביש באמצעות ניידת. לאחר שהצליחה לעצור את מכונית המרצדס, זימנה המשטרה את אבו עלא - ראש הממשלה הפלסטיני לשעבר, נהג הרכב ואדם נוסף שישב בו לחקירה באגף התנועה של המשטרה.

על פי המשטרה, שלושת יושבי מכונית המרצדס, סירבו לפתוח את הדלתות ואת החלונות בפני השוטרים, ולאחר עיכוב של שעתיים והתערבות של מתאם פעולות הממשלה בשטחים האלוף איתן דנגוט, הותר למכונית להמשיך ולנסוע, וזאת כשבמקביל זומנו השלושה לבירור באגף התנועה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אם הנהג היה יהודי מזמן היו שוברים לו חצי אוטו ויורים בו בטייזר אחר כך היו מספרים לנו שחשבו שהוא "מחבל" אבל כשמדובר במחבלים אמיתיים פה הם מתנהגים בכבוד ורק מזמינים לחקירה משטרת ישראל? הפעם הוכחתם יותר מתמיד, חוק?=צחוק!
324
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות