כיכר השבת

שולחן השבת של קוקה קולה

לאחר פרויקט מיוחד של חברת 'קוקה קולה' הושק השבוע אלבום יחודי בו משתפים פעולה כל ענקי הזמר החסידי, גולת הכותרת: דואט בין ליפא שמעלצר ומרדכי בן דוד האלבום מצורף למארז שמנייה חגיגי ומעוצב של "קוקה-קולה", שיצא לא-מכבר. (מוזיקה, חדשות המוזיקה)

|
35
| כיכר השבת |
שולחן שבת (צילום: פלאש 90)

לאחר תקופה בה אלפים הצביעו ודירגו, ולאחר החלטה של וועדת מומחים מוסיקליים, יצא האלבום "קול השבת", אוסף ראשוני מסוגו בעולם המאגד בתוכו את מיטב שירי השבת הנבחרים מכל הזמנים.

האוסף הינו יוזמה ברוכה של חברת "קוקה-קולה", במסגרת פעילות מוסיקלית מהפכנית וראשונית בעולם. שהיוותה חוויה מרגשת ומענגת לכל חובבי המוסיקה החסידית. בה הצרכנים בחרו את שירי השבת האהובים עליהם, לצד שירי שבת נוספים שנבחרו על-ידי ועדת מומחים מוסיקליים.

הנתונים שוקללו, ו"אין ערוך" הינו השיר שזכה במקום הראשון. עשרת השירים הנבחרים זכו לעיבודים ייחודיים של טובי המעבדים בשמונה אולפנים שונים ברחבי הגלובוס, ולביצועים ושיתופי פעולה בלתי נשכחים של ענקי הזמר החסידי מהארץ ומהעולם. ובהם מרדכי בן-דוד, ליפא שמעלצר, שלמה טויסיג, שרולי וורדיגר, יוני שלמה, ילד הפלא איתמר הומינר, בריו חקשור, ועוד רבים וטובים.

גולת הכותרת של האוסף הם הדואט המרגש של מרדכי בן-דוד וליפא שמעלצר ב"אנא מלך", ו"שבת קודש" שזכה לביצוע חד-פעמי ומרגש של עשרים וארבעה זמרים מהארץ ומהעולם. מה שהופך אותו לאוסף בלתי נשכח, ולנכס מוסיקלי בכל בית יהודי.

האלבום מצורף למארז שמנייה חגיגי ומעוצב של "קוקה-קולה", שיצא לא-מכבר.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

35 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
של האדמו''ר מנדבורנה שליט''א מירושלים הוא צדיק גדול וראוי לפרסמו כנאמר והיו עיניך רואות את מוריך
חיים מרדכי י.
11
ליפא ומרדכי
מימי
10
שבת שלום לגולשי הכיכר טוק
פפ
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות