כיכר השבת

נחשף: כך יראה המתחרה של 'יתד נאמן'

עם ההתקרבות להשקת העיתון החדש שיצא על ידי הצד המובס בפרשת 'יתד נאמן' נחשפים אודותיו עוד פרטים, כעת נחשף הלוגו של 'בטאון עולם התורה - הפלס'. בהודעה שהוציאו גורמים המזוהים עם העיתון החדש סיפרו: "מרנן גדולי ישראל שליט"א אמרו בשבוע האחרון, כי לנוכח ההיענות המרשימה וההתלהבות העצומה של ציבור בני התורה, שהתגייס בכל כוחו למען הקמת העתון החדש, הצלחתו וביסוסו"

|
76
| כיכר השבת |
לוגו "הפלס" (צילום: יח"צ)

אמש, פורסם כאן ב'כיכר השבת' שמו של העיתון החדש שיצא על ידי הצד המובס בפרשת יתד נאמן מחר. עם ההתקרבות להשקת הגליון הראשון, נחשפים עוד ועוד פרטים על הגליון ומהותו.

לידי 'כיכר השבת' הגיע הלוגו של העיתון החדש.

לדברי העומדים מאחורי העיתון, הוא זוכה לתמיכתם של גדולי תלמידי הרב שך זצ"ל ויבדל לחיים הרב יוסף שלום אלישיב שליט"א.

כאמור, שמו של העיתוו החדש יהיה "הפלס" לדבריהם, את השם החדש בחרו חברי הועדה הרוחנית של העתון.

בהודעה שהוציאו גורמים המזוהים עם העיתון החדש סיפרו: "מרנן גדולי ישראל שליט"א אמרו בשבוע האחרון, כי לנוכח ההיענות המרשימה וההתלהבות העצומה של ציבור בני התורה, שהתגייס בכל כוחו למען הקמת העתון החדש, הצלחתו וביסוסו".

עוד אמרו "יש לעשות הכל כדי שגליונותיו הראשונים ייצאו לאור בהקדם האפשרי, להגדיל תורה ולהאדירה, ובפרט לנוכח המשימות הקיומיות שעומדות לפנינו בתקופה סוערת זו".

נציין, כי בעבר יצא לאור עיתון בשם "הפלס", שהיה תחת פיקוחו של מרן הגרי"ז מבריסק ועורכו היה הוגה הדעות הרב משה שיינפלד ז"ל. בעיני אנשי העיתון החדש שכאמור הגליון הראשון שלו יצא מחר - מדובר בהמשכה של מסורת מפוארת.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

76 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

39
הייתי מציע לקרוא לו "ביטאון-ע"ש מרן ראש הישיבה רבינו קורח זצוקללה"ה
גילוי-דעת
38
יתד נאמן שיסע את שס בשיטתיות לפני חמש עשרה שנים לא בחל באף מילה כמו"כ השתדל לא להזכיר שום ראש ישיבה ספרדי וגם גפני דאג שלא להרים את הספרדים ההאם קרלינשטין ואוירבעך ועוד כאלו שהם מכירים באמת הספרדית ידעו להרים קרנם תתנו לי לנחש אשכנזי נשאר אשכנזי תשכחו מזה ספרדים משוכנזים תשכחו מזה לא תקבלו שום במה
מושלה
37
חבל שאנשי העבר מיתד עדיין חושבים שציבור הקוראים הוא אינפנטיל וחסר דעת. להגיד שישנה הסכמה של הרב אלישיב זהו לעג על הרב אלישיב ופגיעה באינטיליגנציה של ציבור הקוראים!!!
יתדניק
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות