כיכר השבת

לראשונה: שם באנגלית לשבועון חרדי

מי אמר שאין ליב"ה? השבועון החרדי "בקהילה", בצעד נועז, החליט להעניק שם באנגלית - למוסף הכלכלי החדש: Macro - מקרו (למי שלא הבין, עדיין). מוסף זה מצטרף לשורת מוספים חדשים שהחליט השבועון להוציא-לאור, החל משבוע זה. צפו בשערים החדשים של "בקהילה" (בכיכר, עיתונות)

|
12
| כיכר השבת |

מי אמר שאין ליב"ה? השבועון החרדי "בקהילה", בצעד נועז, החליט להעניק שם באנגלית - למוסף הכלכלי החדש: Macro - מקרו (למי שלא הבין, עדיין).

המוסף הכלכלי, מצטרף לשורת מוספים חדשים שהחליט השבועון להוציא-לאור, החל משבוע זה: מוסף "עולם ומלואו" הכולל תמונות מרהיבות מהשבוע שעבר, לצד מוסף "בקהילה פלוס" משודרג והמוסף הכלכלי.

בהנהלת העיתון מבטיחים שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בשורת השדרוגים בעיתון. אנחנו נמשיך לעקוב. בינתיים, צפו בשערי "בקהילה", על מוספיו.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
הוא חושב שהציבור לא מבין עברית בושה
לבמלכה
6
ומה עם המותגים: סלקום, אורנג', מירס, דה מרקר, גלובס... וכמו שלכל אחד מאיתנו יש ניק, ולינק, ושטרודל... יש גם מקרו. זה בסדר גמור.
דינמיקס
לא ! חס ושלום ! אסור
לבמלכה
5
אני חרד לגורל בקהילה
לבמלכה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות