

הכאוס במירון היום שאחרי: העיתונים החרדים מקדישים הבוקר (שני) את כותרותיהם לקריסת המערכות שאירעה אמש בשעות הבוקר במתחם ציונו של רשב"י במירון, כשאלפי אנשים נאלצו לעמוד בשמש הקופחת ולהמתין לשווא לאוטובוסים ולשאטלים.
עיתון 'המודיע' החסידי מדווח בכותרת ראשית: "חמש שנים לאחר הקריסה הגדולה - המחזות המבישים חזרו על עצמם". בגוף הידיעה נכתב כי "מערך התחבורה בדרך למירון קרס לחלוטין, רבבות צעדו רגלי במשך שעות".
בידיעה רומז העיתון על-כך שהסדרי התנועה שהשיגה חברת 'אגד' לעצמה על חשבון חברות נסיעה אחרות הוא זה שגרם בעקיפין לקריסה הטוטאלית.
בנוסף, מדגיש העיתון את הצורך להקים ועדת חקירה בעקבות מה שהתרחש אמש במירון.
עיתון 'המבשר' מדווח אף הוא בכותרת ענק על "קריסה טוטאלית בתחבורה בהר מירון כשאלפים צעדו רגלית ורבים נאלצו לקבל טיפול רפואי". בידיעה נרחבת נוספת דורשים חברי הכנסת החרדים הסקת מסקנות אישיות כנגד האחראים למחדל המביש.
עיתון 'יתד נאמן' בטאונה של תנועת 'דגל התורה' מכנה את מה שאירע בכותרת ראשית זועקת: "אם כל הקריסות", כשבתוך הידיעה מופיעה הדרישה החד-משמעית להקמת ועדת חקירה ממלכתית לאירועי מירון.
ב'יתד' תוקפים אף הם את חברת "אגד" ומדגישים כי המוני נוסעים שרכשו כרטיסי "הלוך חזור" בחברת אגד נאלצו לשלם על כרטיס נוסף ולחזור עם חברת הסעות אחרת.
בכתבה, מופיע סיפור מצמרר על אחד האוטובסים של חברת "אגד" בו דיווחו הנוסעים כי לאחר שבעת מדורי הגיהנום שעברו, החל מההמתנה השערורייתית שנמשכה שעות ארוכות בשמש ועד הדחיפות והבלאגן הרב, כשאז הוביל אותם הנהג לתחנה המרכזית בקריית שמונה, דומם את המנוע, נטש את האוטובוס, עלה על רכבו ועזב את המקום.
גם עיתון 'הפלס' מדווח בהרחבה על הכאוס המוחלט ומכנה זאת מחדל חמור בטיפול במאות אלפי המתפללים שהגיעו לציונו של הרשב"י.



