אמש (ליל רביעי) הוזעקו מתנדבי איחוד הצלה בבני ברק לאולם חתונות בעיר, כשהגיעו למקום העניקו המתנדבים טיפול רפואי ראשוני לאחד מבני משפחת החתן אשר בסיום הטיפול החליט להשאר להמשך האירוע לאחר שהוטב מצבו.
כאשר באו המתנדבים לעזוב את המקום פנה אליהם החתן אשר נפעם ממהירות התגובה והטיפול המסור של המתנדבים היקרים וביקש מהם להשאר מספר דקות ולשמוח איתם בשמחת החתונה. המתנדבים נענו ברצון ונשארו לשמחת חתן וכלה במשך דקות ארוכות.
המתנדב אליהו צרפתי שיתף, "למען האמת אנחנו מורגלים להגיע לאולמות השמחות בשעות הערב עקב פציעות של חתנים בשבירת הכוס ובמקרים רבים אחרים".
"כך היה גם אתמול", סיפר, "כאשר לשמחתנו תוך כדי הטיפול הוטב מצבו של המטופל אשר החליט להשאר בחתונה. לאחר מכן שמחנו להיענות לבקשת החתן ולהמשיך לשמוח יחד איתו. אני מקווה שלהבא נגיע לחתונות רק לשמח ובלי אירועים חריגים."