כיכר השבת
ההתערבות האמריקנית

"תנו להילחם": אימהות ללוחמים הפגינו מול בלינקן בתל אביב

אימהות ללוחמים בעזה הגיעו להפגין מול מזכיר המדינה האמריקנית בלינקן בתל אביב, עם שלטי ענק ובו תמונות ילדי בכירי הממשל והצבא של ארה"ב לבושים במדי צה"ל בשדה הקרב תחת הכותרת: "תנו לילדנו להילחם כמו שהילדים שלכם נלחמים" (בארץ)

|
4
| כיכר השבת |
(צילום: אמהות הלוחמים)

מיצג גדול הוקם היום (שלשי) מול בית המלון בתל אביב שבו מתאכסן מזכיר המדינה של ארה"ב, אנתוני בלינקן, שהגיע לביקור בישראל. המיצג הוקם על ידי "מאה אימהות" שבו חברות אימהות ללוחמים ברצועת עזה.

במסגרת המיצג הוצגו ילדיהם של נשיא ארה"ב ביידן, אשלי והאנטר, וכן בנו של ראש הסגל בצבא ארה"ב גרנט ג'ורג' ובנו של יו"ר המטות המשולבים בארה"ב צ'ארלס בראון, שהם לבושים במדי צה"ל במסגרת לחימה בעזה - תחת הכותרת תנו לילדנו להילחם כמו שהילדים שלכם נלחמים.

כמו כן קראו אימהות הלוחמים לממשל ארה"ב שלא לעצור את ישראל בלחימה, לא להפסיק את החימושים לישראל וכן לא לכבול את ידי צה"ל, כלשונם.

במודעה המלווה את המיצג כתבו אימהות הלוחמים: "אם הילדים שלך היום במלחמה בעזה לא הייתה מספק לאויב גז ואספקה. לא הייתה מסכן את ילדכם במשימת קרקע מסוכנת".

כמו כן דורשות האימהות מבלינקן שלא לעצור את החימושים לישראל וכן "לא להפריע", כלשונם, "למדינת ישראל בלחימה ולתת לחיילים להילחם בעזה ללא כבילת ידי הצבא - עד הניצחון".

המיצג מול בית המלון (צילום: אמהות הלוחמים)

מטעם מטה אימהות הלוחמים נמסר: "חיי חיילנו קודמים לחייהם של האויב. אנו מבקשות ודורשות ממשל ארה"ב - אל תעצרו לנו את הלחימה. תנו לחיילים שלנו להילחם, לנצח ולהחזיר את הביטחון לכלל תושבי מדינת ישראל.

"אנו מבקשים ממכם לאהוב את הילדים שלנו כמו שאנחנו אוהבות את הילדים שלכם, ושחייהם יהיו חשובים לכם כפי שהחיים של הילדים שלכם חשובים לנו".

יצוין כי מטה אימהות הלוחמים, שהוקם בצוק איתן וחודש עם תחילת המלחמה, מונה על פי פרסומי המטה מאות אימהות ללוחמים ולוחמות המשתתפים במערכה בעזה.

"המטה קורא לממשלת ישראל שלא לעצור את המלחמה בעזה עד להשמדת החמאס והחזרת החטופים תחת הסיסמה 'חיי חיילנו קודמים לחיי האויב'", מסרו במטה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
יש אימהות שלא ישנות בלילה. יש אימהות שישנות בלילה.
יורם
למשל האמהות שבניהן יושבים במשרדים ממוזגים ב8200 וכן הלאה ובסוף יוצאים לשוק הפרטי וגורפים הון. הן ישנות מעולה! זה גם מפריע לך או שרק חיל הלומדים מפריע לך? אולי אתה מתכוון שהאמהות שלא ישנות הן הדתיות, ששיכלו פי כמה מחלקן באוכלוסיה הכללית?
מאיר
1
כל הכבוד אמהות אמיצות. צריך להחרים את בלינקן ואת גלנט ביחד!!!! חייבים שר ביטחון משלנו , בן גביר למשל.
צדיק המסיכות
אח יקר, בן גביר משלנו כמו שאני קשור לנעליים שלך
יוסק'ה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות