מסר ברור של חיזוק

דרמה אנושית: כ"ץ מבטל מעצרים מנהליים למתיישבים

שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט לבטל את צווי המעצר המנהלי נגד מתיישבים מיהודה ושומרון המצויים כעת במעצר מנהלי ולשחרר אותם באופן מיידי לביתם | השב"כ תקף: ״ההחלטה התקבלה מבלי לקבל את התייחסות השב״כ למשמעויות הביטחוניות שלה״ (בארץ)

|
13
| כיכר השבת |
השר ישראל כ"ץ. הכחיש את השמועות (צילום: משרד הביטחון)

שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט לבטל את צווי המעצר המנהלי נגד מתיישבים מיהודה ושומרון המצויים כעת במעצר מנהלי ולשחרר אותם באופן מיידי לביתם ולא לשקול גם את הארכת תקופת המעצר: "עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים"

שר הביטחון ישראל כ"ץ:

"על רקע שחרור המחבלים הצפוי לשטחי יהודה ושומרון במסגרת העסקה לשחרור החטופים החלטתי לשחרר את המתיישבים העצורים במעצר מנהלי ולהעביר מסר ברור של חיזוק ועידוד ההתיישבות, הניצבת בחזית המאבק מול הטרור הפלסטיני ומול אתגרים ביטחוניים גוברים.

עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים".

מועצת יש"ע מסרה כי היא "מברכת את שר הביטחון ישראל כ"ץ על החלטתו החשובה והצודקת לשחרר את התושבים מיהודה ושומרון המצויים במעצר מנהלי. לא היה צורך בשחרור מחבלים שפלים כדי לשחרר את העצורים היהודים, אך טוב עשה שר הביטחון כ"ץ שתיקן את העוול. בצעד זה הביע שר הביטחון מחויבות לערכים של צדק ושוויון, וחיזק את תחושת הביטחון והאמון של ציבור המתיישבים, העומדים בקו הראשון מול האתגרים הביטחוניים".

ההחלטה הראשונה של שר הביטחון הנכנס ישראל כ"ץ הייתה החלטה דרמטית המשנה שנים רבות של מדיניות, כאשר הודיע על הפסקת השימוש בצווי מעצר מינהליים כנגד יהודים מתיישבים

אך לפני כשישה שבועות פורסם כי במהלך מהיר ביותר - שר הביטחון חזר בו מהחלטתו, ומודיע שמדיניות הוצאת הצווים תהיה שוויונית ליהודים וערבים ותהיה כפופה לשיקולי ביטחון בלבד.

כעת מדובר כנראה בבשורה אמיתית למתיישבים שיוכלו לחזור לבתיהם ולמוח עם משפחתם

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

13 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
מה יש לשב"כ להתייחס????? להמשיך בשנאת האחים שלו???? להמשיך לשלק לידיים של אוייבנו?????
חיים
12
זה כבר לא מעניין מה דעת השב''כ!! השב''כ הפך לגוף פוליטי שמאלני!!!!
tbh
11
גיבור ישראל.... יאללה גם בן אוליאל..
אלוף
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות