

נמשכת ההסלמה בדרום: לאחר התקרית הירי החמורה אתמול בבוקר בגבול מצרים, חיל האוויר של צה"ל תקף במהלך היום שלוש פעמים ברצועת עזה, ובעקבות כך נורו מספר רקטות לעבר אשקלון ויישובי הדרום.
לפנות בוקר, התעוררו תושבי אשקלון לקול האזעקות המבשרות על יציאת רקטות לעבר העיר. צה"ל איתר שיגור של ארבע רקטות לעבר העיר, שככל הנראה נפלו בשטחים פתוחים, שלא גרמו לנפגעים או לנזק.
חיל האוויר, תקף במהלך 24 השעות האחרונות שלוש פעמים ברצועת עזה. בשעות הצהריים, חיסל צה"ל שני מחבלים, פעילים בזרוע הצבאית של הג'יאהד האיסלאמי.
בשעות הערב, נורתה רקטה לעבר המועצה האזורית חוף אשקלון, בעקבותיה שב חיל האוויר ותקף ברצועת עזה. לפי הדיווחים, צה"ל חיסל חוליית מחבלים שהתארגנה לשגר רקטות לעבר הנגב.
בתקיפה, נהרגו שני מחבלים, אחד מהם מהזרוע הצבאית של החמאס. לאחר התקיפה השנייה, שוגרה רקטה נוספת שהתפוצצה בשטח פתוח בשדרות, ללא נפגעים או נזק.
הלילה, לאחר חצות, שב חיל האוויר בפעם השלישית ותקף ברצועת עזה. היעד היה חוליית מחבלים שהניחה מטען חבלה סמוך לגדר המערכת במרכז רצועת עזה. גם בתקיפה זו זוהתה פגיעה במחבלים.
מדובר צה"ל נמסר כי "צה"ל לא יסבול כל ניסיון לפגיעה באזרחי מדינת ישראל ובחיילי צה"ל וימשיך לפעול כנגד כל גורם אשר מפעיל טרור נגד מדינת ישראל. ארגון הטרור חמאס הוא הכתובת ועליו האחריות".
0 תגובות