תוספת בלתי רצויה לפיצה: מקק מת

בן נובק וחבריו הזמינו אמש מגש פיצה מ"דומינוס" וגילו תוספת בלתי רצויה: מקק מת. הם תיעדו זאת בוידאו והעלו לעמוד הפייסבוק של החברה. מחברת דומינוס נמסר בתגובה: "הלקוח שהתלונן, פנה אלינו אתמול בלילה בטלפון לשירות הלקוחות עם התלונה המצוינת. בשירות התנצלו עמוקות, ביקשו את הפיצה לבדיקה, ושלחו ללקוח פיצה חליפית במקום"

|
17
|
אילוסטרציה (צילום: פלאש 90)

לתוספות הסטנדרטיות לפיצה, כמו בצל, זיתים ופטריות הצטרפה אתמול תוספת בלתי רצויה: מקק מת. בן נובק ו-3 חברים נוספים גילו את התוספת לאחר שהזמינו מגש פיצה מרשת "דומינוס".

נובק סיפר לאתר נענע10 כי לאחר שאכלו 2 משלושים ורגע לפני שנגסו בשלישי, גילו את ה"חבר" הלא רצוי כשהוא דבוק לבצק.

הוא מיהר להתקשר לשירות הלקוחות של החברה, סיפר להם על מה שארע ואלה הודיעו שיזכו אותו על המשלוח, ושליח מטעמם אסף את הפיצה והביא אחת חדשה.

נובק וחבריו תיעדו את המחזה הבלתי נעים והעלו את הסרטון לעמוד הפייסבוק של הרשת. לסרטון צורף משפט הסבר: "דומינוס פיצה היקרים, הערב הזמנו פיצה לרמת השרון וקיבלנו תוספת לא צפויה במגש (מצורף סרטון). מבקש לבדוק בריאותית את הסניף ששלח לנו את הפיצה כדי לראות שאכן עומד בתקנים המתאימים".

מחברת דומינוס נמסר בתגובה: "הלקוח שהתלונן, פנה אלינו אתמול בלילה בטלפון לשירות הלקוחות עם התלונה המצוינת. בשירות התנצלו עמוקות, ביקשו את הפיצה לבדיקה, ושלחו ללקוח פיצה חליפית במקום. התלונה של הלקוח הועברה לסניף ולהנהלת הרשת, שביצעה הבוקר בדיקת תברואה לסניף, בה לא נמצאו שום סימנים לבעיה. יחד עם זאת, על מנת להסיר כל חשש בוצעה היום הדברה נוספת בסניף המדובר.

חשוב לנו לציין כי דומינו'ס פיצה רואה את העניין בחומרה, אנו עובדים על פי הסטנדרטים הבריאותיים המחמירים ביותר, מבצעים בדיקות תברואה שוטפות מדי שבוע בכל 40 סניפי הרשת על פי הנהלים של הרשת הבינלאומית. לכן מקרה כזה כואב לנו ועל כך אנו מתנצלים עמוקות.

הלקוח פנה לדף הבית של החברה בפייסבוק אמש בחצות. היום בבוקר, בתחילת יום העבודה, בוצעה פנייה אל הלקוח בפייסבוק. רק לאחר שלא התקבלה תגובה מהלקוח, הורדה התלונה עד לסיום הבדיקה. פעולה זו נעשתה בניגוד לנהלים של דומינו'ס, אך באותו שלב, לאותו עובד לא היו את הפרטים לברר כי אכן התלונה אמיתית. התלונה מועלה מחדש בעמוד פייסבוק של הרשת, כשבסיום הבדיקה תימסר תגובתנו המלאה".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

17 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
א. בבגט מרציאנו זה קרה עם לטאה, בד"ץ בית יוסף, תבעו להם את הצורה ואף זכו בפיצויים. מקק או כל שרץ אחר שלפעמים מתגלה במטבח הביתי, ובפרט אם לא עשו ריסוס בקיץ האחרון, וזה יכול לקרות גם בכל מטבח אחר, השאלה היא א. האם החברה יודעת לקחת אחריות שהיא אמורה לקחת, לפחות ע"פ חוק ולפי סמכות משרד הבריות והפיקוח ה
מק"ק בישיבה
6
איכס... מגיע להם הם לא אכלו בד"ץ וזה מה שקרה בפיצריות בד"ץ זה לעולם לא יקרה קחו לתשומת ליבכם:אל תאכלו לא בד"ץ
הודיה
5
זה מה שקורה למי שלא אוכל בד"ץ.
שיר55
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות