פרסום ראשון

בלעדי: המשחק של הילד נחשף כמטען

בשעות אחר הצהריים של השבת האחרונה, הבחין ילד חרדי המתגורר בשכונת מוסררה בשקית שבה חפץ אלקטרוני ומכשיר טלפון סלולרי. הילד שיחק עם תוכנה והביא אותה להוריו. אז התגלה גודל הנס: בשקית היה מטען חבלה. כוחות משטרה רבים הוזעקו למקום ונדהמו: הילד ניטרל את המטען (אקטואליה, חדשות)

|
26
| כיכר השבת |
אילוסטרציה (צילום: פלאש 90)

נס בשכונת מוסררה בסמוך לבניין עיריית ירושלים.

בשעות אחר הצהריים של השבת האחרונה, הבחין ילד חרדי בשקית שבה חפץ אלקטרוני ומכשיר טלפון סלולרי. הילד שיחק במכשיר, והביא אותה לביתו. רק שם, התברר גודל הנס: ההורים בחנו את תוכנה של השקית וגילו שמדובר בחפץ חשוד. הם הזעיקו מיידית את כוחות המשטרה.

האזור כולו נסגר לתנועה. תחת אבטחה כבדה, נלקחה השקית החשודה לחצר הבית על-ידי כוחות המשטרה.

כעבור שעה קלה אישרו חבלני המשטרה כי מדובר במטען חבלה שהונח במקום. "הילד ניתק את החוטים באורח פלא", אמרו השוטרים לאב הילד, "במו ידיו, הוא מנע אסון גדול".

אחד השכנים סיפר ל 'כיכר השבת': "אביו של הילד הבחין בשקית המוזרה והזמין את המשטרה. לדברי השוטרים, נמנע אסון גדול. למרבה המזל, הילד ניתק את החוטים הנכונים שניטרלו את המטען".

לדבריו, הסיפור לא התפרסם עד עתה בכלי התקשורת "אולי בגלל שמנסים להסתיר משהו".

ממשטרת ירושלים טרם התקבלה תגובה. כשתתקבל - נפרסם אותה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

26 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
וועדת ‏תקשורת
12
והפעם בלי תירוצים!
איתמר
11
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מגדת עתידות
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות