כיכר השבת

טילים? בית-המדרש מלא בלומדים

למרות המצב המתוח בדרום, קול התורה נשמע ברמה בבתי-הכנסת בנתיבות. מארגני לימודי הערב 'אבות ובנים' בעיר נתיבות החליטו לקיים את הלימוד כרגיל. הרב מאיר חלף, אחד מהאברכים שהגיע עם בנו לבית המדרש אמר ל'כיכר השבת': "בהחלט יש סוג של פחד לצאת מהבית. כל רגע יכול ליפול כאן טיל, אבל התורה שומרת עלינו. הילדים לא הלכו היום לתלמוד תורה וזו גם הסיבה שיש כאן תלמידים רבים כל-כך הערב"

|
8
| כיכר השבת |

בזמן שהדרום נתון למתקפת טילים, ולאחר הודעת משרד החינוך כי הלימודים היום לא ייתקיימו גם מחר, יש מקומות שהלימודים בהם נמשכים כרגיל.

רחובותיה של נתיבות דוממים. התושבים חוששים מאימת הרקטות, ומעדיפים להתכנס בבתיהם. למרות המצב, קול התורה נשמע ברמה בבתי-הכנסת במקום.

מארגני לימודי הערב 'אבות ובנים' בעיר נתיבות החליטו למרות המצב להמשיך את סדר יום הרגיל ולקיים בשעות הערב לימוד של התלמידים עם האבות.

הרב מאיר חלף, אחד מהאברכים שהגיע עם בנו לבית המדרש אמר ל'כיכר השבת': "בהחלט יש סוג של פחד לצאת מהבית. כל רגע יכול ליפול כאן טיל, אבל התורה שומרת עלינו. הילדים לא הלכו היום לתלמוד תורה וזו גם הסיבה שיש כאן תלמידים רבים כל-כך הערב".

חלף הוסיף: "קבלנו הדרכה שברגע שתשמע אזעקה, להיכנס מיד למקלט. אנחנו מקיימים באדיקות את הוראות פיקוד העורף".

לדברי הלומדים, הם נושאים תפילה להצלחתם של חיילי צה"ל ולשלום תושבי הדרום.

(צפו בוידאו מנתיבות, צילום: ישי כהן)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
ה ישמור את חיילי צה"ל ואת כל עמו ישראל ואת כל המתפללים היקרים שלו ויתן להם לשלום אמן!!!!!!!
שלום
5
אשריהם ישראל
נתיבותי
4
ככה נינצל בלימוד תורה שישמרו על הטילים כמו שנאמר: "תהילים נגד טילים"
מיכלוש הממוש:)
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות