

• המהומות במצרים נמשכות: תשעה בני אדם נהרגו בהפגנות אלימות במדינה, כך הודיע משרד הבריאות המצרי. דיווחים במדינה מספרים כי חיילים פשטו על כיכר תחריר והציתו אוהלים שבנו מפגינים.
• חשד לפיגוע דקירה במעלה אדומים: מאבטח נדקר בצהרי השבת, ככל הנראה על ידי פלסטיני ונפגע באורח קל. כוחות משטרה מנסים לאתר את החשוד בדקירה, שנמלט.
• הצעת חוק שמבקשת להגביל את רעש קריאות המואזין במסגדים ברחבי הארץ, מסעירה את היישובים הערביים. במהלך השבת נערכו הפגנות בהן השתתפו מאות בני אדם, כמחאה על הצעת החוק ועל הצתות המסגדים.
• הסופה הטרופית "וואשי" זורעת הרס בפיליפינים: מאות בני אדם נהרגו בעקבותיה. שטפונות עזים ברחבי המדינה.
• ילד בן שנתיים מבני-ברק נפצע באורח בינוני לאחר שנכווה ממים רותחים. פונה לבית-החולים שניידר.
• גבר פתח באש במרכז קניות באילינוי שבארה"ב, חמישה בני אדם נהרגו. החשוד נעצר.
• שני צעירים כבני 18 נהרגו בהתהפכות רכב בגליל העליון. צעיר נוסף פונה לבית החולים כשהוא מורדם ומונשם. ככל הנראה, הרכב התנגש בתחנת אוטובוס והתהפך.