המערב הפרוע, כאן

זהירות: שודדי רכבים פועלים בכביש 6

אמש שוב פעלה החוליה החמושה של השודדים, שעוצרת בעלי רכבים תוך כדי נסיעה בכביש 6, מאיימת עליהם באקדחים ושודדת את הרכב ונעלמת אתו במהירות לכיוון היישובים הערביים. המשטרה חוקרת כבר תקרית חמישית

|
19
| כיכר השבת |
אילוסטרציה (פלאש 90)

המשטרה הסתירה עד היום את הפרטים מחשש לפאניקה בציבור. אך המערב הפרוע הגיע לכאן והיום כבר לא יכלה יותר המשטרה לבלום את הפרסום אחרי שכמה נהגים צפו בעת ובעונה אחת בניסיון נוסף של שוד כלי רכב לאור היום בכביש מספר 6, אחד הכבישים העמוסים ביותר במדינה.

אמש שוב פעלה החוליה החמושה של השודדים, שעוצרת בעלי רכבים תוך כדי נסיעה בכביש 6, מאיימת עליהם באקדחים, שודדת את הרכב ונעלמת אתו במהירות לכיוון היישובים הערביים הסמוכים.

המשטרה חוקרת כבר תקרית חמישית בסידרה וכל הנהגים שנשדדו מעלים תיאורים דומים של חוליית השודדים הפועלת בכמה כלי רכב בעת ובעונה אחת ובאותו אופן.

השודדים עוקפים כלי רכב שבהם נהג בודד או נהגת, מסמנים להם לעצור בצד, ואז במהירות יוצא אחד מהם עם אקדח שלוף ובצעקות מורה לנהג או לנהגת לצאת מיידית מן הרכב. וכשאלו עושים זאת נכנס השודד למכונית ויחד עם כלי הרכב השני נעלמים במהירות ויוצאים במחלף הקרוב המוביל לעומק השטח הערבי.

היום הבחינו כמה נהגים ישראלים בניסיון השוד החמישי, עצרו ליד השודדים והבריחו אותם. הם הספיקו לרשום את מספרי המכוניות אך אחר כך התברר שמדובר במכוניות גנובות. המשטרה העלתה מסוק בכמה מן המקרים בחיפוש אחר השודדים, אך כנראה שאלו מסתירים את המכונית סמוך מאד למחלפים בתוך מוסכים או מרתפים סגורים ועד שהמסוק או השוטרים מגיעים כבר אין מכונית.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

19 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
לא מאמין לאף מילה. סיפורי שוד כביכול של ערבים כבר הופיעו בעבר ואז דובר על שודדים כביכול במבקעה אל גרביה. במשטרה לא שמעו על זה ובוודאי שלא פרסמו. אלה גזענים בוודאי מתנחלים או אנשי כהנא שעושים עלילות דם תתביישו
ד"ר יאיר בן ציו
15
המשטרה יודעת לעצור על וינקרים.... לא עושה כלום.
דוד
14
למה זה לא קורה לי איתם. אני מתאמן יום ולילה. יורה מאות כדורים באימון. ונוסע חמוש חוקית כמובן בצורה כזו שאוכל לשלוף מהר ולירות.ואני כבר אומר פה מראש שאני יירה על מנת להרוג במקרה של סכנת חיים מוחשית שכזו. אבל שרק יבואו יקבלו מה זו הפתעה ממש ישר מהקנה!!
גידי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות