השף שגב משה זכה בכבוד הגדול ובישל אמש את ארוחת הערב המלכותית במעון ראש הממשלה. את המלאכה הוא ביצע בעזרת פמליה גדולה שכללה 10 שפים, טבחים, מלצרים וקונדיטורים.
החל משעות הבוקר המוקדמות הם החלו לעמול על הארוחה המלכותית והכשרה, שכללה קוקטייל פתיחה, מנת פתיחה, מנה ראשונה, ביניים ,עיקרית, וקינוחים. המכובדים סעדו את הארוחה עם סכו"ם יוקרתי מזהב.
וזהו התפריט שהוגש להם: קוקטייל - אבטיח ישראלי ופרחי אביסקוס, הוגש בכוס קרח עם לואיזה טרייה וליים.
מנת פתיחה - טעימות המבורגר בביס אחד לצד צ'יפס אורז וקייל. הוגש לצד קטשופ סלק ואיולי חרדל עם עלה תרד וצנונית.
מנה ראשונה - פילה סלמון מקורמל במיסו מעודן צלוי היטב. הוגש לצד סלט נבטים.
מנת ביניים - גרניטה תפוחי עץ, קצפת מנדרינה, שמן זית וטעמים מקפיצים.
מנה עיקרית - בחירה בין שתי אפשרויות כמובן, פילה בקר ברוטב ברביקיו, כבד אווז עם קארי אדום שהוגש לצד קרם תפוחי אדמה, תרד מוקפץ וצמחי תבלין, או פילה דג-ים ואספרגוס ירוק שהוגש עם מרק תירס, צ'ילי אדום מירין וקוקוס.
הקינוחים הוגשו עם נגיעות של חומרי גלם מזהב מעוטרים בפניהם של נתניהו וטראמפ: עוגת שוקולד לוהטת עם קראנץ של קוקוס וזהב, מלבי ישראלי עם פירות יער וקוקוס פריך, מרנג בטעמים, חוטים של שוקולד מריר ורטבים, פרליני שוקולד קפה וחלבה ופאי תפוחים סגולים עם קראנצ' קינמון.