הסוף לגנרטורים?

האם ההסכם שנחתם בירושלים יפתור את בעיית החשמל בשבתות וחגים בבתים שבהם מקפידות המשפחות על שימוש בגנרטור? תמונות (בארץ)

|
1
| כיכר השבת |
אחרי חתימת ההסכם (ששון תירם)

האם ההסכם שנחתם הערב בירושלים עשוי לפתור אחת ולתמיד את בעיית החשמל בימים שבת וחג בבתים שבהם מקפידות המשפחות על התנתקות מחברת החשמל והתחברות לגנראטורים העצמאיים?

ייתכן שכן.

מדינת קליפורניה מובילה בעולם את חקר הייצור של האנרגיה הביתית, דבר שעשוי לאפשר בעתיד הספקת חשמל סולארית עצמאית לכל בית. הסכם לשיתוף פעולה בנושא זה בין ישראל לקליפורניה נחתם הערב בירושלים, במעמד מושל קליפורניה ארנולד שוורצנגר והשר בנימין פואד בן אליעזר.

על פי ההסכם שקודם על ידי ראשי פורום סבן, המכונס בימים אלו בישראל, יתקיים שיתוף פעולה הדוק בתחום המחקרי והייצורי של האנרגיה הירוקה, תחום ההולך ומתרחב מאד בעולם בשנים האחרונות.

בירושלים אמר השר בן אליעזר כי החתימה על ההסכם עם מושל קליפורניה תקדם שיתוף פעולה אסטרטגי-מסחרי בין ישראל וקליפורניה בתחום האנרגיה המתחדשת וטכנולוגיות סביבה, באמצעות יצירת שותפויות בין חברות קלינטק ישראליות לבין תעשיית הקלינטק וגורמים מוניציפאליים בקליפורניה.

"הסכם יוכל להגביר את המחקר בין שתי המדינות רוויות השמש, ולהקל על שיתוף הפעולה בין חוקרים ותעשיינים משני הצדדים", אמר בן אליעזר. לדבריו, "שתי המדינות מוכרות בעולם כבעלות יכולות גבוהות בתחום האנרגיות החלופיות, ועל כן הסכם זה חשוב ומתבקש".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
כשיש את זה עדיין חייבים להיות מחוברים לתחנה כדי להזין את היתרה ממה שמשתמשים בבית וכן כדי לקבל אלקטרי בשיא השימוש שאין זה מספיק. (גם אין מספיק בשביל בנין שלם מגג אחד)
ישראל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות