חמש שנות מאסר לדורס החרדיות

בית המשפט גזר חמש שנות מאסר וחצי בפועל על יוסי דהן, שהודה בדריסת שתי נשים חרדיות סמוך לגדרה: "יש לנקוט יד קשה", כתב השופט

|
4
| כיכר השבת |

בית המשפט המחוזי בת"א גזר היום חמש שנות מאסר וחצי בפועל על יוסי דהן, שהודה בדריסת שתי נשים חרדיות, הגב' רחל צדק שניאורסון ובתה רחל חן ע"ה, סמוך לקרית מלאכי.

דהן, נהג סמיטריילר בן כשלושים, נהג בשכרות על משאית אשר שימשה אתו בעבודה. הוא פגע מאחור בשתי מכוניות שעצרו בצומת הסמוכה לגדרה. בתאונה נהרגו שתי הנוסעות שנים אחרים נפצעו קשה.

השופט חאלד כבוב כתב בגזר הדין כי הדורס, שהגיע להסדר טיעון עם הפרקליטות, שיקר במהלך מרבית המשפט כאשר טען כי בדיקת הדם המוכיחה כי היה שיכור אינה שלו ולאחר שטען כי מכונית ההרוגות פגעה במסלול הנסיעה שלו.

כבוב קבע כי מעשי הנהג עונים לרף העליון של חומרות עבירות נהיגה, דבר המצריך נקיטת יד קשה. "הנאשם, כנהג מקצועי, היה צריך לדעת היטב שאסור לו לאחוז בהגה משאית אם הוא נתון תחת השפעת משקאות משכרים ובעשותו כן הוא נטל סיכון במודע לאפשרות פגיעה במשתמשים בדרך".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
למה הוא לא כותב לנשיא שיחון את הדורס?
דודיק
2
אני אוהבת מאוד את המוזיקה שלו!!! אבל מה קשור לכאן התמונות?
דנה
1
ןבניזרי קיבל ארבע וחצי שנים ולא הרג אף אחד!!!!!
נוני
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות