כיכר השבת

פיטורי המורה השמאלן: מאות הפגינו

מאות בני אדם מחו נגד פיטוריו של המורה נגדו עלו טענות ל"דעות שמאלניות". אחד המפגינים: "מורים חייבים להשמיע את דעתם, במסגרת המגבלות של משרד החינוך" (חדשות, מהארץ)

|
1
| כיכר השבת |
(צילום: ynet)

מאות בני אדם הפגינו הערב (מוצאי שבת) בכניסה לקריית טבעון כמחאה על הכוונה לפטר מורה בשם אדם ורטה נגדו התלוננה תלמידה על "דעות שמאלניות" שהשמיע בכיתה. המפגינים, טענו כי מדובר בסתימת פיות, ואמרו כי הליך השימוע שעובר המורה אינו הוגן.

זיו רוזנצווייג, צעיר שסיים לאחרונה לימודי הוראה, צוטט כאומר ב-ynet: "זה הליך שהתוצאה שלו ידועה מראש והעונש ידוע מראש. אני חושב שמורים חייבים להשמיע את דעתם מימין ומשמאל במסגרת המגבלות של משרד החינוך. הוא צריך לאפשר להשמיע דעות ולעודד את הדיון. לא לסתום פיות".

בסוף השבוע דיווח 'ידיעות אחרונות' כי במהלך השימוע שנערך למורה, נטען כי הוא אמר לתלמידיו שבצה"ל נעשים מעשים שאינם מוסריים. עוד דווח, כי המורה קרא קריאת "ויוה פלסטין" כמחאה נגד דברים של ח"כ לשעבר דני איילון באירוע בחו"ל.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
מדוע אצלנו לא היו הפגנות כנזרקו אברכים ב"עון" שהצביעו למפלגה הלא נכונה?
רפאל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות