

חינוך שכזה: חמישה נערים חשודים כי תקפו הבוקר (שלישי) שני בלשי משטרת מרחב מוריה שאינם יהודים, סמוך לישיבת 'מרכז הרב' בירושלים.
לפי החשד, שני בלשי המשטרה שהו בסמוך לישיבה ברחוב צבי יהודה בשכונת קרית משה בירושלים, בעת פעילות מבצעית ושוחחו ביניהם בערבית.
חמישה נערים יצאו מישיבת 'מרכז הרב' לעברם והחליפו איתם כמה מילים, בסיום השיחה הקצרה, חזרו הנערים לישיבה.
כעבור כמה דקות, יצאו שוב חמשת הנערים כשהם מצוידים בגז מדמיע אותו התיזו על אחד הבלשים, כשאת הבלש השני הם תוקפים באלימות.
הבלשים נאבקו עם התוקפים, שככל הנראה חשבו כי מדובר בערבים, והצליחו לעצור את אחד מהם. ארבעת הנוספים נמלטו, חלקם לתוך מבנה הישיבה.
המשטרה פתחה בסריקות לאיתור הנערים התוקפים. אחד הבלשים פונה במצב קל לבית החולים לקבלת טיפול רפואי.
מישיבת 'מרכז הרב' מבהירים כי "בניגוד לפרסומים בתקשורת, לישיבת מרכז הרב או למי מתלמידיה אין כל קשר לאירוע המצער בו הותקפו הבוקר שוטרים בירושלים. האירוע מנוגד לדרכה החינוכית של הישיבה".
במשטרת ירושלים הבהירו אחר הצהריים, כי הנערים שתקפו את הבלשים הדרוזים, נמלטו לישיבה תיכונית הסמוכה לישיבת מרכז הרב, ולא אל הישיבה עצמה.
כמו כן, החשוד שנעצר בחשד לתקיפה, הוא בן 16, הלומד בישיבה התיכונית.