

הרב שמואל רבינוביץ, רבו של הכותל המערבי, בתגובה חריפה נגד חברות הכנסת שהגיעו הבוקר (שלישי) לרחבת הכותל המערבי כשהן עטופות בטלית.
בהודעה שהוציא הרב היום (ג') כתב: "היום – ראש חודש ניסן נחשפנו למראות קשים שלא נראו ברחבת הכותל המערבי מאז שחרורו. קבוצת נשים המבקשות להביע את השקפת עולמן, בחרו להפוך את הכותל המערבי לאתר הפגנה, ולהביא, אחים מול אחים לעימות מיותר".
הרב טען שהגעת נשים לכותל בטלית היא בניגוד לחוק: "פעולתן נעשית בניגוד לחוק, בניגוד להחלטת בג"ץ, ובניגוד להבהרות שניתנו ע"י היועמ"ש לממשלה, כאשר ניתנה להם את האפשרות לקיים את מנהגן בצמוד לכותל בקשת רובינסון. אך הן מבקשות לעשות זאת דווקא בעזרת הנשים תוך פגיעה ברגשות".
"חציית הקווים שלהן תחזיר לירושלים את מלחמת האחים שכבר החריבה אותה בעבר. הכותל המערבי הוא המקום היחיד שמשותף לכל עם ישראל – והוא אינו המקום להכריע או להביע השקפת עולם. אני קורא לכל מי שהכותל יקר ללבו לפעול בכל כוחו כדי להשאיר את המחלוקות מחוץ לרחבה, ולהשאיר לעם ישראל מקום אחד שאין בו הפגנות, עימותים ושנאת אחים".
כזכור הבוקר הגיעו חברות הכנסת סתיו שפיר (העבודה), תמר זנדברג ומיכל רוזין ממרצ לרחבת הכותל המערבי כשהן עטופות בטלית.
כשהגיעו לרחבת הכותל, שוטרים עיכבו אותם וביקשו מהן להסיר את הטליתות בכדי למנוע הפרות סדר.
בסופו של דבר חברות הכנסת נכנסו אל הרחבה כשהן עטופות בטלית.