תיעוד מהשוק
רגילה או עם ריבת חלב? כך מכינים סופגניות
איך אתם אוכלים את הסופגנייה שלכם, עם תוספות מיוחדות או רק עם ריבה אדומה? • ימים לפני חנוכה, תיעוד מהכנת הסופגניות בשוק מחנה יהודה בירושלים • גלריית תמונות (מעניין)
הכתבה עניינה אותך?
תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים
-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
תוכן שאסור לפספס
12 תגובות
5
שלחו מתכונים מהירים וקלים לכבוד החנוכה...הסופגניות מגרות
ברכה חן טבריה
4
מגרה
אייר
3
הסופגניות, זה רק בגלל המנהג...
אם זה היה טעים, היו אוכלים אותן כל השנה...
לביבה
גם מצות זה בגלל המנהג
אם זה היה טעים היו אוכלים אותם כל השנה
גם אוזני המן זה בגלל המנהג
אם זה היה טעים היו אוכלים את זה כל השנה
גם רימון זה בגלל המנהג
אם זה היה טעים היו אוכלים את זה כל השנה
גם תפוח בדבש(וכל המאכלים של ראש השנה)
זה בגלל המנהג
אם זה היה טעים היו אוכלים את זה כל השנה
גם פירות יבש
יי
תוכן שאסור לפספס