תמונת 'גיף' שמופצת בשבועות האחרונים ברשתות החברתיות השונות ואף באתרים אינטרנט רבים, מציעה את הדרך הקלה ביותר לאכול תפוז או כל פרי הדר - מבלי ללכלך את הידיים בדביק החמוץ הזה.
מה שנותר לכם לעשות, זה לצפות בתמונת הגיף הזו ולעבוד בדיוק לפי ההוראות. לחתוך את שני קצוות פרי ההדר, ובזהירות לפתוח את הפרי באמצעות חיתוך קטן ועדין למעלה. התוצאה: ידיים נקיות ומגשון מקליפת תפוז ועליו פלחים נוחים לאכילה.
התמונה לא מספיקה לכם? יש את זה גם בקובץ וידאו (פחות איכותי):