כיכר השבת

וידאו: הסלפי שעיצבן את השוטרים

הבחור הצעיר הבא, החליט להצטלם ב"סלפי" ממושב הנוסע, כאשר הרכב דוהר ללא נהג. לאחר שהסרטון צבר תאוצה ברשת, הוא הגיע לידי המשטרה הספרדית (חדשות מעניין, עולם)

|
3
|

כדי להשיג צילום סלפי (צילום עצמי) מוצלח שימשוך את תשומת הלב הווירטואלית, עלולים מושאי הצילום להתעלם מכל חוקי ההיגיון ולקחת על עצמם סיכונים מיותרים לחלוטין.

כמו למשל, הבחור הצעיר הבא, שהצטלם בסלפי ממושב הנוסע, כאשר הרכב דוהר ללא נהג.

המקרה חסר הפרופורציות הזה התרחש בספרד, כאשר צעיר מקומי נתקף צורך עז לשתף את גולשי הרשת בהרפתקה שלקח על עצמו: צילום "וידאו סלפי" בתוך רכב דוהר, כשהוא עצמו יושב בצד הנוסע, כשמושב הנהג שלצידו...ריק. הצעיר אוחז ביד אחד את הסלולרי שלו ובשנייה מכוון את ההגה כשהרכב נוסע במהירות תלת ספרתית בכביש מהיר.

ככל הנראה, הבחור הפעיל בקרת שיוט ברכבו ותוך כדי עבר למושב הנוסע כדי ליצור סרטון "מגניב".

בהמשך, הוא מכוון את המצלמה אל הכביש המהיר בו ניתן לראות שהרכב ללא נהג מתקרב במהירות למשאית גדולה.

הצעיר שאוחז בהגה ממושב הנוסע מכוון את ההגה שמאלה, עובר נתיב ובמזל, מצליח לעקוף את המשאית.

הפעם זה עבר בשלום, אבל קשה עד בלתי אפשרי להבין מה בדיוק עבר בראשו של הצעיר ומדוע הוא החליט לקחת על עצמו סיכון גדול שכזה, כשכל כך הרבה דברים יכולים להשתבש, רק כדי להשיג כמה שניות של סרטון ברשת.

בימים האחרונים, הסרטון החל לצבור תפוצה ויראלית ואף הגיע לידי נציגי משטרת ספרד. אלה לא גילו כל שעשוע למראה מעשה הקונדס הטיפשי והמסוכן הזה. הם הפיצו את הסרטון דרך אתר המשטרה בניסיון להגיע לצעיר חסר האחריות שסיכן את עצמו ורבים אחרים, כך שבעתיד, ממש כמו בסרטון, הוא לא ישב מאחורי ההגה, אך לא רק לשניות ספורות אלא לכמה שנים טובות.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
שם יש גם בצד השני ברקסים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לא חכם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות