חתונה בחושך, שבע ברכות במסעדה

הזוג צעיר שנישא בשבוע שעבר, לא היה מוכן לכך: החשמל באולם קרס, והחתונה הפכה ללא שגרתית. השבוע, הם קיבלו פיצוי: סעודת שבע ברכות מפוארת במסעדת 'רודריגז' (מעניין)

|
2
| כיכר השבת |
(צילום: יח"צ)

ניסתם לרקוד פעם בחושך? דמיינתם איך אוכלים בעיניים עצומות? עכשיו תנסו לדמיין את שתי הדברים יחדיו! פשוט חלום בלהות.

חתונה, היום הגדול והחשוב לכל זוג שנישא, כבר מחצית השנה קודם לכן ההכנות רבות החל מהכנות רוחניות ועד לבחירת שמלה אולם ותפריט. כל זוג רוצה ומייחל כי יום זה יהיה המאושר ביותר בחייו.

גם הזוג שנישא בשבוע שעבר באחד מהאולמות המרכזיים בירושלים חלם ודמיין ותכנן את יום חתונתם וציפה שהכול יהיה מושלם בדיוק כמו בתכנון, אך לצערם 'שבר' החלום היה קשה ועצוב. החשמל כבה מייד לאחר החופה וכל האמצעים שננקטו עלו בתוהו לאחר שעה ארוכה הביאו למקום גנרטור שהצליח להביא אך מעט אור.

עוצמת הגנרטור לא הספיקה גם לתת כח לתזמורת ולמערכת ההגברה, החתן והכלה והמשפחה היו אובדי עצות והיה נראה שבתוך שעה קלה תסתיים החתונה זאת לאור החושך הכמעט מוחלט ששרר במקום.

השמועה על החתונה ה'חשוכה' עברה מפה לאוזן ומאות בחורי ישיבה ובנות סמינר הגיעו בכדי לשמח את החתן והכלה. ברדיו 'קול ברמה' שמעו על המקרה העצוב וביקשו לזכות את מר אורי ביטון מבעלי מסעדת 'רודריגז' בירושלים, לשמח את בני הזוג וקהל המוזמנים.

ביטון, ששמע על המצב העגום, הודיע שהוא נענה לבקשת התחנה ויערוך לזוג הצעיר שמחת שבע ברכות אישית במסעדת 'רודריגז' על חשבונו יחד עם זמר בכדי שלזוג יהיה לפחות אירוע 'כעין' חתונה.

הבטיח? וקיים, אתמול נערכה במסעדת רודריגז סעודת שבע ברכות כיד המלך ל-60 איש, הזוג הצעיר והמחותנים הודו בכל פה לביטון על היוזמה הנפלאה והמצווה הנדירה שנפלה בחיקו.

באירוע השתתף גם ח"כ אריאל אטיאס שהיה אף בחתונה, אולם בגלל החושך ששרר במקום, לא הצליחו לראותו, אטיאס החליט ל'הוכיח' לבני המשפחה שהאירוע המשפחתי יקר לליבו והופיע שנית בסעודת ה'שבע ברכות'.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
למה לא כתוב שאבי החתן הוא הגאון הרב שניאור זלמן רווח שליט"א יו"ר המכון למצוות התלויות בארץ שחיתן את בנו יחיאל ר' שניאור הרבה מזל טוב ורוב נחת
א. מ. גזבר
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות