

אחרי 16 הגרלות רצופות ללא זוכים וסכום אדיר שהצטבר בקופה. זכו הלילה (ה') 2 כרטיסים בהגרלה השניה בגודלה בהיסטוריה האמריקנית ב-579.9 מליון דולר!
המספרים הזוכים שיזכרו עוד שנים רבות בקרב המהמרים האמריקנים הם: 5, 16, 22, 23, 29, והמספר הנוסף: 6.
הכרטיסים הזוכים נרכשו האחד באריזונה והשני במיזורי. לאחר ניכויי מס, יחלקו השנים מתוך 580 מליון "רק" 397.8 מליון דולר.
ההגרלה הנוכחית לא הייתה רק השנייה בגודלה בהיסטוריה האמריקנית, אלא הייתה גם מהגדולות בהיקף ההשתתפות בה. האבטלה הגואה, הכלכלה הרעועה והעוני המתפשט הובילו מליוני אמריקנים, גם את הסקפטיים שבהם לקופות המכירה. והם קנו בהמוניהם כרטיסים להגרלת ה"אוור-בול" בתקווה להגשים את 'החלום האמריקני' רק בקלות.
למאר פאיילי, מובטל משיקגו הוא אחד מרבים שלקו ב"קדחת הלוטו". פאיילי רכש שישה כרטיסי הגרלה, בראיון שנתן לרשתות הטלוויזיה האמריקניות, ניכר בקולו של פאיילי כי רק החלום על ההתעשרות הצפוייה עושה לו טוב "אם אזכה בהגרלה, אתרום חלק מהכסף לבתי ספר ומוסדות דת ואפרוש מעבודתי כמובטל".
130,000 כרטיסי הגרלה נמכרו בכל דקה ברחבי ארצות הברית! בשבוע הבא, הודות לנתוני המכירות המרשימים שנמצאים בעלייה חדה, אומר צ'אק סטארט, בכיר בהנהלת אגודת הלוטו המפעילה את הגרלת ה"פאוור-בול" כי ייתכן שהפרס בשבוע הבא יהיה אף גבוה יותר.