באנו לעזור

מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניות

אם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר, במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי (אוכל, באנו לעזור)

|
5
| כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)

בואו נהיה אמיתיים: גם אם אתם מחשיבים את עצמכם לטבחים מהשורה הראשונה, כולם מגלגלים מעט את העיניים כשהם רואים מתכון שדורש שום כתוש טרי או טחון. מדוע? מכיוון שלמרות שכולנו אוהבים את הטעם של המרכיב הבסיסי הזה, תהליך הקילוף גוזל זמן יקר ובעיקר, די מעצבן. כלומר, עד שהטריק הגאוני הזה נכנס לחיינו.

סרטון יוטיוב מבריק שרץ ברשת מראה שאין צורך להתעסק יותר עם קליפת השום הדקיקה. אם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי.

כן, זה בהחלט נשמע מטורף, מופרך ונקי מדי, אבל תנו צ'אנס ונסו זאת בעצמכם. התנועה המהירה היא המפתח שמאפשר לקליפה ליפול מהשיניים הרבה יותר בקלות.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
פשוט חותכים את שן השום לאורך, וקליפת השום משתחררת בקלות !
אני
4
בבננות זה גם עובד אבל בכלי חרס שחור מכניסים מערבבים הכי חזק זהו ואז זורקים
מתבונן
3
שמים את הראש שום במיקרו ל30 שניות ואז זה באמת תוך שניה מתקלף.
יותר טוב
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות