שטפתם את החסה שלכם היטב והענקתם לה חיתוך גס, בדיוק כמו שאתם אוהבים את הסלט שלכם, אבל הלחות העודפת על העלים הופכת את ארוחת הצהריים שלכם לרקובה, עלובה ועצובה. הפטנט המהיר והפשוט הזה מבטיח לשמור על הירוקים שלכם פריכים במשך ימים ארוכים.
אז מה עליכם לעשות? ובכן, לאחר שאתם רוחצים היטב את הרומיין שלכם (או כל מיני ירקות מימיים אחרים), הניחו אותה על נייר סופג. לאחר מכן, גלגלו את החסה על מגבת הנייר, עטפו אותה היטב ואחסנו בשקית לאחסון מזון עם ריצ'רץ', כזו שאתם יכולים לאחסן במקרר.
למה זה עובד: הנייר הסופג, כשמו כן הוא, יספוג כל לחות עודפת מהירוקים, כך שהחסה שלכם תשאר פרשית ומלאת חיים, כאשר תלכו להרכיב את ארוחת הערב שלכם.
זהו. עכשיו רק נותר לכם להוסיף רוטב ויניגרט.