אם אתם כמונו, יש סיכוי גבוה שכותש השום שלכם שוכב במגירת המטבח, ובא לשימוש לעיתים רחוקות ממש, כי למי יש כוח לקלף 2 שיני שום וללכלך כלי נוסף כדי לכתוש אותן, אם אפשר פשוט...לקצוץ ידנית בסכין?
ובכן, מסתבר שטעינו לגמרי - אנחנו פשוט לא משתמשים נכון בכותש שום.
מה צריך? כותש שום (רגע, אל תברחו - מסתבר שזה כלי יעיל מאוד).
פתחו את כותש השום, הכניסו לתוכו את השן המיועדת לכתישה, ו- שימו לב - השאירו את השן בקליפתה. סגרו את הכותש, ונערו אותו היטב במשך 10 שניות.
התוצאה: שן שום ריחנית - ללא קליפה (הקליפה נדחפת למקום המיועד לה בתוך הכותש. כעת, פשוט לחצו בחוזקה, והשן נכתשת בקלות, וחסכתם לידיים שלכם ניחוח חריף שילווה אותן לאורך היום.
צריכים לקלף כמות גדולה של שום? נסו את הטריק הזה.