כיכר השבת

'נגיף קטלני בחלב תנובה' עורר בהלה

הודעה שהופצה בקבוצות "וואטסאפ" רבות על "נגיף קטלני בחלב תנובה" עוררה בהלה רבתי. החברה הוציאה הודעה המכחישה את הדברים ואף הגישה תלונה במשטרה (חדשות, בריאות)

|
4
| כיכר השבת |
חלב תנובה (צילום: פלאש 90)

ההודעה שהפחידה את לקוחות תנובה: רבים קיבלו בימים האחרונים הודעה דרך קבוצות הווטסאפ על "נגיף קטלני שנמצא בחלב תנובה" ונכנסו לבהלה. בהודעה נכתב: "אזהרה חמורה. בשבוע האחרון חלה תקלה חמורה במפעלי תנובה ברחבי הארץ אשר גרמה להכנסת הנגיף RNA הקטלני למיכלי פיסטור החלב. כל קרטוני החלב שתאריך תפוגתם הוא מה-20/5 וקודם לכן נמצאו כנגועים בנגיף המסוכן.

בהמשך ההודעה נאמר: "אנא ממכם בדקו בביתכם אם ישנם קרטוני חלב הנגועים בנגיף, ואם כן חל איסור של ממש להשתמש במוצר זה. אנא הפיצו לכל מי שבאפשרותכם. אנו מצטערים על חוסר הנעימות. אנא הפיצו לקרוביכם בהקדם האפשרי".

מפיצי ההודעה חתמו את ההודעה בשם "משרד הבריאות ומנכ"ל תנובה".

אלא, שבתנובה מכחישים את ההודעה וטוענים כי הגישו תלונה במשטרה כנגד מפיציה. "מדובר בהודעה שקרית. תנובה הגישה תלונה במשטרה על מנת שתחקור ותברר מי עומד מאחוריה" אמרו בחברה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
שיש נגיף קטלני במעדני מיקי...... יאללה חירטוטים!!
תהילה
3
מאז ומעולם...
יהודה
2
קחי ביצה תמרחי אוצה על הדימדה הקדמית, ותנסי לנקות עם השפריצר ןהמגבים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אני
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות