לכי אל איש השלום

התגלות מסעירה: נשמה נשלחה מהשמים במיוחד לרבי מויז'ניץ

דממה שררה בביהמ"ד הגדול ויז'ניץ בבני ברק, בליל שב"ק עת פתח הרבי את דברי התורה במהלך עריכת השולחן הטהור, ושיתף את החסידים על נשמה שבאה אליו מעולם האמת לבקש תיקון ומה השיב האדמו"ר?  כל הפרטים כאן ב'כיכר' (חסידים)

|
24
| כיכר השבת |
האדמו"ר מויז'ניץ בסעודה שלישית (צילום: דוד כהן (צילום ארכיון))

דממה שררה בביהמ"ד הגדול ויז'ניץ בבני ברק, בליל שב"ק עת פתח הרבי את דברי התורה במהלך עריכת השולחן הטהור וכה סיפר: השבוע ביום שני בעת שהותי בנתניה, באה אלי נשמה מהעולם העליון לבקש תיקון, וכה סיפרה לי שבימי חייה הרבתה במחלוקת, אולם ממשיך הרבי ומספר, פניתי ואמרתי לה: "איני יודע לתקן נשמות, לכי לגדולים ממני", אולם הנשמה טענה כנגדי: "לכאן נשלחתי משמיים, ואף סימן מסרו לי: 'לכי אל האיש שמרבה שלום בעולם'".

לשמע דברים אלו השבתי לה: "ראי, לתקן נשמות איני יודע, אולם אעשה משהו שוודאי יועיל לתיקונך". ואספר את הסיפור לפני קהל עם ועדה, וכך יתעוררו החסידים להתרחק ממחלוקת ומלהכאיב ליהודים אחרים. לשמע הדברים יצאה הנשמה מיד מבית הצדיק, ולא שבה עוד.

הרבי המשיך בדברות קודש בעריכת השולחן ברום גנות המחלוקת, ועורר החסידים להרבות שלום בעולם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

24 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
איני חסיד כלל ועיקר, אבל דבר אחד אני יודע, שאם יש אדם שעשה גדולות ונצורות למען השלום, זה רבי ישראל מויזניץ, ואם זה נכון שנדמה תשלח לאיש שמרבה שלום, זה יכול להיות רק הוא
אבי
נכון מאוד, ניתן לקחת את אלעד כדוגמה טובה.
ריאלי
שכולם יחשבו כמוני זה מחלוקת ולא שלום
שלום רק לצד אחד?
אתה ממש נשמע לא חסיד רק חלק מצוות היח”צ
נשמה
אתה ממש נשמע חלק מצוות הלוחמים של משפחת פרוש שלא יכולה לבלוע את ההפסד הצורב
אלעדי גאה
17
וואו התגלות של נשמות מעולם האמת אצל צדיקים עושי רצון ה' יתברך. צריך לתת את הדעת לכך שהמחלוקות במידנה יהודית.... ה' יתברך מרחם עלינו ונותן לנו רמז גדול מאד מי שיחכים ויתרחק מהמחלוקת וירבה שלום בסביבתו ובכל מקום שאיה הוא זה שיזכה לקבל מה' את כל אשר חפץ ליהו חד משמעי!!
נירה
16
מדהים. הרבנים בכל בתי הכנסיות צריכים כל שבת לדבר לכה''פ 5 דקות על חטא המחלוקת החמור ההורס הכל
נ. אשכנזי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות