הפסקת האש: בגור שבים לשגרה

בעקבות הפסקת האש שנכנסה אמש לתוקפה מסתמן כי כבר בשבת הקרובה תתקיים "שבת נסיעה" בחסידות גור כאשר אלפי הבחורים ישהו בצלו של כ"ק מרן האדמו"ר מגור (חסידים)

|
3
| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

הפסקת האש נכנסה לתוקף ובחסידות גור שבים לשגרה: על פי המסתמן, בעקבות השקט השורר כעת בארץ הקודש, תתקיים כבר בשבת הקרובה "שבת נסיעה" לירושלים, לכל הישיבות.

אלפי הבחורים צפויים לשהות בצלו של כ"ק מרן האדמו"ר מגור במשך כל התפילות ואף יערך טיש שבע ברכות לכבוד השמחה במעונו של הגה"ח רבי דניאל אלתר בן זקוניו של כ"ק מרן האדמו"ר בעל הפני מנחם זצ"ל שהשיא אמש את בתו.

יצוין כי במהלך ימי מבצע צוק איתן לא אישר האדמו"ר לקיים במעונו בריתות של חסידים המתגוררים מחוץ לעיר ירושלים וכמובן שלא נערכו "שבתות נסיעה" שהינם חלק מהמסורת הגוראית ובנוסף לא ערך הרבי טישים.

כעת מקווים בחסידות כי בעקבות הפסקת האש תשוב השגרה הברוכה לשרור בחסידות הגדולה ואלפי החסידים יוכלו להגיע לשהות בצלו של מנהיגם הרוחני.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
סוף כל סוף אייזיק יוכל ליסוע לשבע ברכות של דניאל וגם להיות בנסיעה אצל הרבי, זכות גדולה שהוא כל כך ציפה לה.
יוסי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות