דאגה בצאנז: האדמו"ר אושפז

כ"ק האדמו"ר מצאנז אושפז בבית החולים לניאדו בנתניה לאחר שחום גופו עלה והוא חש ברע. הציבור נקרא להתפלל עבור האדמו"ר רבי צבי אלימלך בן חיה נחמה לרפו"ש (חסידים)

|
13
| כיכר השבת |
(צילום: משה גולדשטיין)

כ"ק האדמו"ר מצאנז אושפז היום (חמישי) בבית החולים לניאדו בנתניה לאחר שחום גופו עלה והוא חש ברע.

ל"כיכר השבת" נודע כי בניגוד לדיווחים שאינם נכונים האדמו"ר לא לקה בליבו ולדברי גורמים בחסידות הרבי סבל מחולשה גדולה בימים האחרונים והוצרך לקבל טיפול אנטיביוטי מה שחייב את אשפוזו.

מתברר כי בשבוע האחרון סבל הרבי מחום גבוה. הבוקר, לאור החמרה קלה בחום, הוא הלך לבית החולים שם לאחר בדיקות נוצר חשש לזיהום ברגל. לצור מתן טיפול אנטיביוטי דרך הווריד, הושאר האדמו"ר בבית החולים.

לדבריהם, המצב אינו מדאיג אולם הם מבקשים מכלל הציבור להתפלל וללמוד עבור האדמו"ר רבי צבי אלימלך בן חיה נחמה לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישאל.

"כולנו תקווה שהאדמו"ר יחלים במהרה וישוב לאיתנו ולהנהיג את קהל עדתו לאורך ימים טובים", אומרים הגורמים באופטימיות.

יצוין כי בשנים האחרונות מחלק האדמו"ר את ימי הקיץ לסירוגין בין שהות בביתו שבמרכז הקריה החסידית בנתניה לבין זמנים בהם הוא שוהה בווילת הנופש בקיסריה שם שוקד על תלמודו הרחק משאון העיר ללא הפרעות וטרדות היום יום.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

13 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
בבקשה אם אפשר לשלוח עדכונים מענינים אני מודה לכם מראש
אהרן
7
Who cared! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
צאנזער בחור
6
מי ימלא מקומו? ר' יוסף או ר' יחזקאל ברוך? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ממלא מקום??
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות