כיכר השבת

מי פרץ לחדרו של הרבי מפיטסבורג?

במהלך השבת האחרונה אירעה פריצה לחדר קבלת הקהל של האדמו"ר מפיטסבורג באשדוד. במוצאי השבת התברר כי כספי הפיקדונות בסך אלפי שקלים נגנבו מהמקום (חדשות, חסידים)

|
7
| כיכר השבת |
האדמו"ר מפיטסבורג (צילום ארכיון: נתנאל פיטערמאן)

‫במהלך השבת האחרונה חשדו חסידי פיטסבורג שהגיעו לתפילת שחרית בבית המדרש כי דלת חדר קבלת הקהל של האדמו"ר נפרצה בשעות הלילה על-ידי אלמונים.

במבט שטחי נראה היה כי למרות העובדה הברורה שהפורצים חדרו למקום זאת לנוכח הדלת השבורה הרי שלא נלקחו דברי הערך כגון כלי הכסף ושאר חפצי הקודש שהיו בארונות לא נגנבו.

אולם עם צאת השבת התברר כי אחת המגירות בחדר בה היו כספי "הפדיונות" בסך אלפי שקלים נפרצה והסכום הגדול נלקח על-ידי הגנבים.

"בניגוד לחסידויות אחרות הרי שבפיטסבורג לא היו בכניסה מצלמות אבטחה ולכן קשה להניח שיצליחו לתפוס את האלמונים", אומר באכזבה ל"כיכר השבת" אחד החסידים ההמומים מחילול הקודש והפגיעה בחדרו של האדמו"ר זאת לצד חילול השבת.

יצוין כי על אף הדיווחים עסקני החסידות מסרבים לאשר או להכחיש את דבר הגניבה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
מהליצן הזה אפשר לומר שפטור אף מקרן הוא לא זכה בכסף שהרי יש פה גנבת דעת והוא גונב דעת הבריות זה פרנסה שלו הוא עוזר לקופה שלו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לוי
3
על זה צווח הנביא: "קורא דגר ולא ילד וגו' "
רפאל
2
מרן הראב"ד דהעדה החרדית הרב הגאון הצדיק וכו' רבי משה שטרנבוך שליט"א אמר "אני עם מי שנלחם מלחמות ה'..." זה ממש נכון לשטתו הוא הרי "הרב המתיר" חפירת הקברים (חילול הקברים) בבית שמש - והיינו ממש מלחמה נגד השם ית' ר"ל
צץ
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות