

השמחה ההיסטורית בחצר חסידות בעלזא, בנישואי נכדו בכורו של כ"ק האדמו"ר מבעלזא, נמשכת בחגיגות שבע ברכות לזוג הטרי, חלקם באירועים סגורים ואחרים בהשתתפות אלפי החסידים.
מלבד החגיגות והשמחה, בימים שבין חג השבועות ליום החתונה, קיבלו על עצמם אלפי אברכי החסידות ובחורי הישיבה ללמוד שעות לימוד ברציפות ללא כל הפסק על מנת ולהתחזק יחד ברוחניות לקראת הימים הנעלים.
בישיבות החסידות נבחנו מאות בחורים על אלפי דפי גמרא לרגל השמחה כשעד עתה הצטרפו להם רבבות שעות לימוד שהוענקו כדורון דרשה לסב הדגול כ"ק האדמו"ר מבעלזא.
ל"כיכר השבת" נודע כי בבוקר יום החתונה, שעות ספורות לפני מעמד החופה, קרא הרבי מבעלזא למקורביו וביקש מהם להעניק מילגה מיוחדת לכל הנושאים במשרות תורניות בחסידות וכן לאברכים הרבים על מנת ולקיים מצוות צדקה מהודרת המגנה על עם ישראל.
וכך, בהוראת האדמו"ר הועבר באותו יום סכום נכבד למרכז מוסדות בעלזא ומשם לכל מוסדות חסידי בעלזא.
בנוסף, כ-1,500 אברכי החסידות, רבנים ודיינים, מלמדים ומשגיחים, קיבלו ביום החופה סכום של מאה דולרים בהוראת האדמו"ר.
בתוך כך, הבוקר ב'יתד נאמן' מפרסם חיים ולדר מאמר בשבח חתונת בעלזא. בין היתר כותב ולדר כי "החתונה בבעלזא הייתה אות וסמל לתהליכים היסטוריים העוברים על כלל ישראל במשך כל הדורות".
"בעלזא מהווה הוכחה היסטורית להמשך נצחיות הדורות ופורת ומשגשגת במתכונתה השורשית ומעצימה את עולם התורה והחסידות", כותב ולדר ומוסיף כי "בעלזא נחשבת לאחת החסידויות הגדולות והחזקות".