"באופן הכי מיידי" | צפו

אשר וגפני מתאחדים: "נתמוך בכל מהלך לשחרור החטופים"

אחרי האמירה הברורה של יו"ר מפלגתו לפני מספר ימים, ח"כ יעקב אשר, הבהיר הבוקר בנוגע לעסקת חטופים: ״ניתן תמיכה מלאה לכל מהלך אחראי שיעשה על ידי ראש הממשלה״ | צפו בדבריו (חדשות חרדים)

|
12
| כיכר השבת |
יעקב אשר, היום (צילום: דוברות הכנסת)

בשבוע שעבר הבהיר חבר הכנסת משה גפני, כי "הדבר הכי חשוב ביותר כיום - במדינה היום שחרור החטופים". לדבריו: "אין דבר יותר חשוב מזה, שהממשלה צריכה לעשות", הבוקר (שני) חזר על דבריו ח"כ יעקב אשר.

יו״ר ועדת הפנים ח״כ אשר אמר היום בפתח הדיון: "אנחנו נמצאים במצב שחייבים היום באופן הכי מיידי להציל את בני הערובה שנמצאים בעזה".

דבריו של יעקב אשר, הבוקר (צילום: דוברות הכנסת)

"אנחנו", הוסיף חבר הכנסת אשר: "חושבים שצריך כמה שיותר מהר להציל את בני הערובה ואנחנו ניתן תמיכה מלאה לכל מהלך אחראי שיעשה על ידי ראש הממשלה".

עוד אמר חבר הכנסת אשר: "עם ישראל צריך להחזיר את בני הערובה כמה שיותר מהר - זה רצוננו, זאת בקשתנו וזאת תפילתנו".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
חנפים!! אם חלילה השבןיים היו חרדים לא היו הפגנות לטובתכם(אתם פוחדים מהשמאל)!
אנו
10
החיילים מתו לחינם-לחכ'ים אין דעת! אז למה אתם בכנסת? יותר לא נצביע לכם-אתם לא עומדים בפרץ! חנפנים-אתם בכנסת בשביל לעמוד על עקרונות
אנו
9
נזכרתם לפתוח פה איפה הייתם ;5 חודשים? אתם יודעים בכלל מה הסעקה? מה דעת התורה על שחרור חלקי שאלתם את נביא הדור?
דביר איציק
הם צריכים רק את ההכרזה כדי למצוא חן בעני כמה שמאלנים הזויים שרק רוצים להפיל את ביבי ולא החטופים בראש מעיניהם.
אלי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות