

סערה בעיר התורה והחסידות בני ברק: קבוצת ילדים ונערים קיצונים, הנמצאים כבר בתקופת בין הזמנים - השפילו ופגעו היום (שלישי) בקבוצת חיילים שהגיעו לסיור ברחובות העיר.
לפי תיעודים שפורסמו, הצעירים ליוו את החיילים ההמומים ברחובות 'חזון איש', דרך רחוב הרב הירש, אנילביץ, עד לאזור העירייה, שם עלו החיילים על רכבים ויצאו מהעיר.
בעיריית בני ברק גינו את המעשה והוסיפו כי הצעירים אינם מייצגים את העיר: "עיריית בני ברק מגנה בכל תוקף את האירוע החמור שהתרחש בעיר, במהלכו קבוצה שאינה מייצגת את תושבי העיר פגעה בחיילי צה"ל. אנו רואים בחומרה רבה כל פגיעה בחיילי צה"ל המסכנים את חייהם למען ביטחון כולנו".
בעירייה הוסיפו: "התנהגות כזו אינה מייצגת את ערכי התורה ואת ערכי הציבור בעירנו ונוגדת את דרכה של תורת ישראל המחנכת לכבוד הזולת. עיריית בני ברק והעומד בראשה מחזקים את ידי כוחות הביטחון ופועלים בשיתוף פעולה מלא עם גורמי האכיפה למיצוי הדין עם הפוגעים. העירייה נוקטת במדיניות של אפס סובלנות במקרים כאלו, הן באלימות מילולית והן באלימות פיזית חלילה, יחד נפעל לחיזוק האחדות והסולידריות בעם ישראל".
יו״ר יהדות התורה, השר יצחק גולדקנופף גינה גם הוא את התקרית: ״אני מגנה בתוקף את ההתנהגות הנפשעת של נערי שוליים שתקפו היום את חיילי צה''ל בעיר בני ברק. זו אינה דרכה של תורה. אנו חבים הכרת הטוב לחיילי צה''ל, שמחרפים את נפשם למען הגנת העם והארץ״.