

בית משפט השלום בירושלים פסק בהיעדר הגנה כי שני ערבים אשר תיעדו עצמם ברשת הטיקטוק משפילים ודוחפים יהודי חרדי, שצעד סמוך לשער שכם בירושלים לפני כארבע שנים - יפצו אותו בסכום של 340,000 ₪.
לאחר האירוע נתפסו הערבים, הועמדו לדין ונידונו לעבודות שירות. לאחר הרשעתם הגיש עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו תביעה אזרחית נגדם בסכום של 300,000 ₪ נגדם.
בכתב התביעה שהגיש מתאר עו"ד בלייכר את האירוע: "בתאריך 26.7.21 הנתבעים הלכו באזור שער שכם והבחינו בתובע שהיה לבוש בלבוש חרדי, עקבו אחריו מספר דקות ותקפו אותו, אך ורק בשל היותו יהודי. נתבע 1 דחף את התובע, בעוד נתבע 2 מצלם את הנעשה, ומעלה את התיעוד לרשת החברתית "טיקטוק", לאחר התקיפה נמלטו השניים מהמקום", תיאר בלייכר.
עו"ד בלייכר מסר: "אנו מברכים על פסק הדין. נמשיך לפעול כדי שאותם פורעים אסלאמיים ישלמו מחירים כבדים על פעילותם החבלנית - אנטישמית. אנו מאמינים שהפעילות הזאת מחזקת את ההרתעה ותורמת לתחושת הביטחון של האזרחים".