הסיקריק רוסט שוחרר ממעצר

יומיים לאחר מעצרו של הסיקריק הצעיר חיים מנחם רוסט בנו של שלום ברוך רוסט מקיצוני שכונת מאה שערים בירושלים, בעיצומו של מסע הלוויה לילי בהר הזיתים, בית המשפט החליט היום לשחררו לביתו ללא תנאים מגבילים. פרקליטו עו"ד יאיר נהוראי ל"כיכר השבת": "מוטב שהמשטרה לא הייתה עוצרת אותו מלכתחילה"

|
9
| כיכר השבת |

יומיים לאחר מעצרו של הסיקריק הצעיר חיים מנחם רוסט בנו של שלום ברוך רוסט מקיצוני שכונת מאה שערים בירושלים, בעיצומו של מסע הלוויה לילי בהר הזיתים, היום (רביעי) הוא שוחרר.

בית המשפט קבע כי על המשטרה לשחרר את רוסט לבית ללא תנאים מגבילים, ובהפקדה של 1,500 ש"ח ו-5,000 ש"ח הפקדה של צד שלישי בלבד.

כזכור, כוח בילוש עצר את רוסט בזמן שהשתתף בהלוויה בשעת לילה מאוחרת בהר הזיתים בירושלים, לדברי המשטרה בידיו של רוסט היה אקדח גז מדמיע.

חיים מנחם רוסט חשוד בנוסף כי ריסס כתובות גרפיטי נגד מפקד מחוז ירושלים המושהה היצב ניסו שחם, ונגד סגן שר הבריאות יעקב ליצמן, על רקע הסכסוך בשכונת 'בתי ורשה', בו הוא ואביו מעורבים. כמו כן הוא חשוד בגרימת נזק למנעולי דירות בבתי ורשה.

רוסט עצמו שמר על זכות השתיקה במהלך כל החקירה ואתמול הוא הובא לבית המשט ומעצרו הוארך ביממה אחת, אך היום בית המשפט החליט לשחררו.

פרקליטו, עורך הדין יאיר נהוראי אומר בתגובה ל'כיכר השבת' כי "החלטת בית המשפט משקפת את המציאות ומוטב שהמשטרה לא הייתה עוצרת אותו מלכתחילה".

צפו במצלמות האבטחה שתיעדו על-פי החשד את רוסט מדביק מנעולים ומשחית דלתות במאה שערים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
מה הסיפור?
אילנה
4
אנשים עם הובי למריבות ולמחלוקות תמיד ובכל מצב - צריך להוקיע אותם מתוכינו.
אהרוני
3
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רוצה להבין!
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות