כיכר השבת

למרות ההסתה: שיא בגיוס לנח"ל החרדי

למרות ההסתה כנגד המגזר החרדי בכלי התקשורת ובתנועות פוליטיות שונות, מתברר, שהשירות של חרדים בצה"ל גדל. מחר, צפוי להירשם שיא במתגייסים למסלול 'נצח יהודה' של הנח"ל החרדי. כמאתיים חיילים יתגייסו מחר בשעות הבוקר לשירות צבאי במסלול המיוחד. מדובר בעליה של כ33% לעומת שנים קודמות

|
37
| כיכר השבת |
חיילי נצח יהודה באימון (צילום: פלאש 90)

בזמן שמפלגות כמו 'קדימה' ותנועות אחרות רבות מנהלות קמפיין נרחב בו הם תוקפים את המגזר החרדי שלא נושא בנטל השירות הצבאי, מחר (יום חמישי) צפוי להירשם שיא במספר המתגייסים החרדיים למסלול 'נצח יהודה'.

מחר, יגויסו כ200 חיילים חרדים לגדוד החרדי 'נצח יהודה' שבנח"ל החרדי - המספר הגבוה ביותר בגיוס למסלול מאז הקמתו.

החיילים החרדים אמורים להגיע מחר בשעות הבוקר לרחבת 'גבעת התחמושת' ומשם יצאו לבקו"ם, כלי התקשורת שירצו לסקר את הגיוס לא יוכלו להכנס פנימה, זאת לאחר הוראת דובר צה"ל, ככה"נ בעיקר בשל אירועי החודשים האחרונים.

מדובר בעלייה של 33%, שכן בגיוס הראשון לנצח יהודה גוייסו רק 31 חיילים חרדים, ועד היום גוייסו למעלה מ 4.000 חיילים חרדים למסלול 'נצח יהודה' בנח"ל החרדי.

בתוך כך, בשעות האחרונות קירות ירושלים כוסו במודעות שקוראות לנבחרי הציבור החרדי שלא להסכים גם למתווה של השר בוגי יעלון הנחשב למתון יחסית לעומת המתווה של ח"כ יוחנן פלסנר, במודעות נכתב כי "הציבור החרדי לא מוכן לפשרות, לא נתגייס לא לשירות צבאי, לאומי או אזרחי".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

37 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
אוהבים את חיילי צבא ההגנה לישראל
pop
10
כשיש תודעה תיקשורתית אז זה קורה, ראו כמה הציתו עצמם אחרי משה סילמן.
אשר
9
200 מתוך 12000 ממש מדהים שינוי דרסטי
בלה
ו-200 מיליון מוסלמים,לא מדהים?
ה"חץ"&כיפת ברזל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות