"לא יגייסו חרדים, זה סגור עם נתניהו"

אבישי בן חיים, הפרשן לעניני חרדים של ערוץ 10 יצא לבדוק מה חושבים ברחוב החרדי על האיום בגיוס בחורי ישיבה והגיע למסקנה: החרדים רגועים. חבר הכנסת לשעבר יאיר פרץ גילה דיל שיש בין החרדים לנתניהו: "גיוס רחוק כמו מזרח ממערב, זה למעשה סגור עם בנימין נתניהו" ואיך הגיבו בחורי ישיבת 'קול תורה'? (חרדים)

|
26
| כיכר השבת |

בימים אלו שכל המדינה עוסקת סביב סוגיית גיוס תלמידי הישיבות והכוללים, יצא העיתונאי אבישי בן חיים אל הרחוב החרדי בכדי לראות האם גם בציבור החרדי חוששים שבקרוב הם יגוייסו.

בן חיים החל את הסיור בישיבת 'קול תורה' שם אמר לו אחד התלמידים: "הציבור החרדי תמיד הצליח לסדר את תלמידי הישיבות, ואני מאמין שגם הפעם הם יצליחו".

משם יצא בן חיים לברית שנערכה לבנו של ר' דודו עמאר אחד מכוכבי הדור הצעיר של תנועת ש"ס, לשם הגיעו עסקני וצעירי ש"ס, כשנשאל אבי הבן האם בנו שנכנס לבריתו של אברהם אבינו יתגייס? ענה: "הילד שלי יתגייס לצבא ה'.

יו"ר ש"ס לשעבר אריה דרעי שהשתתף בברית סרב להתייחס לסוגיית גיוס בחורי הישיבות, אבל רוב המשתתפים לא הסתירו את האמת שגיוס חרדים זה לא דבר שהולך לקרות.

ח"כ לשעבר יאיר פרץ (ש"ס) שגם הוא השתתף בברית אמר: "גיוס רחוק כמו מזרח ממערב, זה למעשה סגור עם בנימין נתניהו".

צפו בוידאו באדיבות חדשות ערוץ 10.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

26 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
כך טוב! אוהבים אותך!
נמאס ליי
19
כמו המערכת הסחטנית ורמאית -ככה אנשיה
אביעד
18
אז תארו לכם מי זה הכוכב החדש הזה דוד עמר אין כאלה כוכבים לא פלא ששס נראית כמו שהיא נראית
צביקה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות