כיכר השבת

ילדה נפצעה קשה באמצע מסיבת חנוכה

אסון במודיעין עילית: ילדה בת שבע, נכוותה אמש (ראשון) באורח בינוני עד קשה בפניה, במהלך מסיבת חנוכה משפחתית שנערכה בעיר. בת השבע פונתה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים 'שיבא' בתל השומר במצב בינוני עד קשה עם כוויות בדרגה ב'. הילדה, שאינה תושבת מודיעין עילית, אושפזה בבית החולים במצב יציב כשהיא מורדמת ומונשמת (בארץ)

|
7
| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90. למצולמים אין קשר)

אסון במודיעין עילית: ילדה בת שבע, נכוותה אמש (ראשון) באורח בינוני עד קשה בפניה, במהלך מסיבת חנוכה משפחתית שנערכה בעיר.

המסיבה התקיימה ברחוב רבי עקיבא בשכונת ברכפלד בעיר, וכחלק מהחגיגה ישבו בני המשפחה מסביב למנגל עליו תכננו לצלות בשרים.

במהלך הדלקת המנגל, שפך אחד מבני המשפחה חומר בעירה על הגחלים בכדי שאלו יבערו היטב, אך כפי הנראה חלק מהחומר הותז על פניה של הילדה, והאש נאחזה גם בהם.

מתנדבי 'איחוד הצלה' שהוזעקו למקום בשל דיווח על ילדה שנכוותה קשות, העניקו לילדה שנכוותה בפניה ובפלג גופה העליון טיפול ראשוני.

בת השבע פונתה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים 'שיבא' בתל השומר במצב בינוני עד קשה עם כוויות בדרגה ב'. הילדה, שאינה תושבת מודיעין עילית, אושפזה בבית החולים במצב יציב כשהיא מורדמת ומונשמת.

הציבור מתבקש להתפלל עבור הילדה דבורה בת חיה רחל ביילא לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
החלמה מהירה ושתצא מזה בשלום!!!
יודעת הכל
1
כמה שצריך להתפלל שלא יקרודברים כאלו רפואה שלמה במהירה לילדה המסכנה
אסתר
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות