כיכר השבת

דרעי: "זה נקרא להחזיר עטרה ליושנה"

הרב יעקב יוסף, הרב יצחק פרץ ואריה דרעי, ישבו יחד בחתונת בתו של הרב יהודה דרעי, רבה הראשי של העיר באר-שבע. "שלושתינו פה, מקימי ש"ס, זה נקרא להחזיר עטרה ליושנה", אמר אריה דרעי בחיוך. וגם: על מה שוחח אריה דרעי עם הרב יעקב יוסף? צפו בגלריית תמונות מהמשמחה, בה נכחה צמרת המדינה (כיכר)

|
43
| כיכר השבת |
(יהודה חסון)

אמש (שלישי) התקיימה באולמי נוף בירושלים חתונת בת הגאון הרב יהודה דרעי רבה של העיר באר-שבע. מצעד פוליטיקאים ורבנים הגיעו להשתתף בשמחה.

במהלך החתונה, שוחחו ביחידות הגאון הרב יעקב יוסף והרב אריה דרעי כשעיתונאים רבים מתעדים ומנסים לשמוע מה נושא השיחה, אך מבדיקת 'כיכר השבת' עולה כי השניים שוחחו בנושאים אישיים.

ואז נרשם רגע שיא, כאשר התיישבו זה לצד זה הרב יוסף, הרב דרעי והרב יצחק פרץ. "שלושתינו פה, מקימי ש"ס, זה נקרא להחזיר עטרה ליושנה", אמר דרעי בחיוך.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

43 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
אני לא מבין למה כל מתנגדי ש"ס לא רואים את ההפיכה של אלי ישי בכל הנציגים . כמעט כל המרוקאים שהיו במשרות בש"ס זזו הצידה ואת מקומם ירשו תוניסאים. זה התעמולה הכי טובה בשכונות ובעיירות הפיתוח. לדוגמא: בנ ברק, סגרה"ע היה דדון ואיביגי היום צברי(תונסי) ומזוז טבריה, היה צביקה כהן ורפאל כהן, היום זי
חצי חצי
12
3 האנשים האלה היו באמת ממיסדי שס ועשו קריירה על שס אבל בעטו ובועטים עדיין אולם הקפידא של מרן שליט"א חיזהרו ממנה אפילו שהוא רחום גם לפושעים היזהרו לכם מגחלתו וכל שכן מהקפידא שלו
מאמאן
אריה דרעי בן בית שם, כל שבת אוכל עם הרב בסעודה שלישית, הרב יעקב בנו מוקירו בוודאי לא יקפיד עליו, מה עוד שזה לא דרכו של הרב, ובאשר לשלישי - פרץ מעולם הרב לא דיבר עליו ואו כנגדו, אז למה סתם להשמיץ?
יהודי אוהב שלום
11
לשלום המוצלח לשם-עוון פרס,נשיא ההסכם.
ש(ו)ס (ייך).
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות