לקיים בנו חכמי ישראל

הרופאים נלחמים על חייו של הגרמ"י; תפילות בעולם היהודי

העולם היהודי עוקב בדאגה אחר מצבו של מרן הגרמ"י לפקוביץ´, המאושפז במצב קשה מאוד בבית-חולים ● אלי כהן, מתנדב איחוד הצלה ומד"א מספר על רגעי החרדה ועל מאמצי ההחייאה שנמשכו דקות ארוכות ● תפילות בהיכלי הישיבות לרפואת מרן הגרמ"י (חדשות חרדים)

|
42
| כיכר השבת |
(בועז בן ארי)

העולם היהודי עוקב בדאגה אחר מצבו של מרן הגרמ"י לפקוביץ´, המאושפז במצב קשה מאוד בבית-חולים לאחר שהתמוטט ואיבד את הכרתו במהלך השבת.

שרגא הופמן, מנהל אגף המתנדבים באיחוד הצלה, סיפר ל"כיכר השבת" כי בסמוך לשעה 20:00 התקבלה קריאה על "התעלפות מבוגר ברח´ יד מרדכי בקטמון בירושלים.

אלי כהן, מתנדב איחוד הצלה ומד"א שהגיע במהירות לזירה מצא את בני המשפחה ונאמני הבית מנסים לבצע החייאה במרן הגרמ"י לפקוביץ.

"הצטרפתי לפעולות ההחיאה, ולאחר כחמישים דקות שב הדופק של הרב", מספר כהן. "הרב פונה במצב קריטי לחדר הטראומה בבית החולים שערי צדק בעיר".

הוא מתאר כי ההחייאה היתה מתוחה, שכן לכל המתנדבים היה מדובר שהם מטפלים באחד המנהיגים הרוחניים הבולטים של הציבור החרדי.

תפילות לרפואת הרב נישאות בהיכלי הישיבות פוניבז´, סלובדקא, חברון, בית מתיתיהו, כנסת יצחק ותפרח.

העצרת המרכזית התקיימה אמש בשעה 23:00 בהיכל ישיבת פוניבז´.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

42 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
מראשי ישיבת בית דוד לצעירים ומשגיח ישיבת באר יעקב.
בזק
14
מרו רבי מיכל יהודה לפקוביץ היה ראש ישיבת תפארת ציון בחיי החזון איש ששלח את רבי חיים קנייבסקי להיות מתלמידיו רפואה שלמה לגאון ישראל
ראובן שפירא
ר' מיכל יהודה לא היה אף פעם קשור לתפארת ציון משום כיוון!!
מישהו
13
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות